Norėsis atgauti šviesesnio gyvenimo viltis, rasti savo dienoms tikslą, suteikti joms gilesnę prasmę.

Savaitės pradžia, sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, – jautresnio astrologinio fono, – būtinas didesnis atsargumas kelyje bei buityje. Juolab, kad antradienio vakare keisis Mėnulio fazė.

Trečiadienį, prasidėjus Mėnulio jaunačiai, Saulei ir Lilit susijungus Jaučio ženkle, svarbių nekilnojamo turto ir kitų materialių klausimų spręsti dar nevertėtų. Šių klausimų sprendimui palankesnė antroji savaitės pusė.

Ketvirtadienį Jupiteriui pereinant iš Vandenio į Žuvų ženklą, – tinkamas metas naujų idėjų išsikėlimui, svarbių žinių, o kai kam – ir darbo pasiūlymų paieškai. O penktadienis tiktų darbo pokalbiams, sutarčių rengimui bei pasirašymui.

Savaitgalį skirkite aktyviam, džiugiam poilsiui gamtoje.

Sėkmės jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Konkrečių darbų savaitė.

Jos dienomis nebūsite linkę kantriau laukti, norėsis kilusias idėjas bei sumanymus realizuoti išsyk. Savaitė prasidės Mėnulio ritmų įtakoje, sudėtingesniu astrologiniu fonu. Tad pirmadienio ir antradienio dieną keičiantis Mėnulio fazei, savęs neskubinkite, kaip žmonės sako, svarbu būtų nebėgti pirma traukinio. Bendraudami įsiklausykite į kolegų nuomonę, ieškokite bendro požiūrio.

Savaitės vidurys jums gali būti diena, kai ne viskas būtų taip, kaip atrodys. Saulei susijungus su Juoduoju Mėnuliu Jaučio ženkle, informaciją atidžiau tikrinkite, visa kam gali reikėti daugiau, nei įprastai, laiko, įsiklausykite ir į šalia esančiųjų patarimus.

Mėnulio jaunaties įtakoje, bei Merkurijui su Venera tebekeliaujant Dvynių ženklu, ketvirtadienį lengviau sektųsi užmegzti dalykinius kontaktus, o dar tebeieškantiems savojo žmogaus – ir naujas asmenines pažintis.

O penktadienį lengviau galėsite realizuoti kilusias idėjas. Šią dieną imkite jautį už ragų, darbuose spręskite esmines problemas.

Savaitgalį gilindamiesi į šeimos tarpusavio santykių klausimus, lengviau rasite sutarimą ieškodami bendro požiūrio, rasdami kuo kartu pasidžiaugti.

Jautis

Naujo starto savaitė.

Šios savaitės dienomis netikėtai galite pasijusti tarsi saulute Saulės sistemoje: įvykiai ir situacijos suksis aplink jus, darbuose turėsite progų su įdomiomis idėjomis išeiti į priekį.

Savaitės pradžioje, sudėtingesnių Mėnulio, keliaujančio jūsų ženklu, ritmų įtakoje, būkite atsargesni buityje, svarbių partnerystės klausimų dar geriau nespręsti.

Antradienį keisis Mėnulio fazė. Šią dieną gali išryškėti buvusios problemos bei nesutarimai. Kam – darbuose, o kam – ir tarpusavio santykiuose.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai ir gegužės 13-tą dieną Saulei su Juoduoju Mėnuliu kartu viešint tame pačiame laipsnyje, ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys. Tai metas atsirinkimui, kaip grūdų nuo pelų, to kas tikra, ką vertėtų pasiimti į rytdieną.

Ketvirtadienis tiktų naujų idėjų aptarimui. O iškilusius sudėtingesnius klausimus imkitės spręsti jau penktadienį, neatidėliodami – tos problemos tik laukiant savaime nepraeitų. O su jūsų pastangomis jums puikiai seksis. Tad, kaip laivo kapitonas, nusibrėžkite tolesnį kursą.

Savaitgalis nuotaikingas. Atšventusieji gimtadienį jausis kaip naujai atgimę, pasiruošę naujam savo startui.

Dvyniai

Savaitė, galinti priminti nuotaikingą veiksmo filmą.

Jos dienomis svarbu būtų laiku sureaguoti į besikeičiančias situacijas. Merkurijui ir Venerai keliaujant jūsų ženklu, jos dienos – ypatingas laikas dalykinėms ir asmeninėms pažintims, partnerystės kūrimui.

Savaitės pradžioje, emociškai sudėtingesnių Mėnulio ritmų įtakoje, didesnis atidumas jums pravers. Šiomis dienomis daugiau dėmesio skirkite sveikatos ir imuniteto stiprinimui.Jomis svarbu bus išlikti džiugiu, įžvelgti šviesesnę ateities perspektyvą.

Antradienis jums – pradėtųjų darbų užbaigimui, pasiektų rezultatų apibendrinimui. Šios dienos vakare keisis Mėnulio fazė. Prasidėjus jaunačiai, jau trečiadienį laikas palankus aktyviai fizinei veiklai, dažnesnei aktyviai veiklai gamtoje, sportui, grožio procedūroms. O kai kas šią ir ketvirtadienio dienomis gali užmegzti įdomias dalykines pažintis, ar net sutikti sau skirtąjį žmogų.

Penktadienis tiktų nekilnojamo turto paieškoms, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

Šeštadienis palankus norintiems atnaujinti namų interjerą, ši diena tiktų ir persikraustymui į naują gyvenamą vietą. O sekmadienį skirkite džiugiam šeimos poilsiui gamtoje.

Vėžys

Įdomių permainų savaitė.

Tiesa, jos pradžia dar gali priminti iš lėto didinančio greitį traukinio judėjimą. Emociškai jautresnės jums, keičiantis Mėnulio fazei, gegužės 10-ta ir 11-ta dienos. Tad pirmadienį ir antradienį svarbių pokyčių dar neplanuokite. O štai prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jau savaitės viduryje gali atrodyti, kad laikas pagreitėjo.

Šią ir ketvirtadienio dienomis galite sulaukti daug netikėtų įvykių bei pasikeitimų!

Gegužės 14-tą dieną Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, būsite nusiteikę vertybių išgryninimui, naujų veiklų paieškoms. Kai kas imsis permąstyti savo ankstesniuosius pasirinkimus, dar kiti ieškos naujų nuotolinio darbo galimybių, o kažkas rinksis naujus partnerius bei bendražygius.

Savaitgalį skirkite kūrybingam poilsiui, emocinio komforto paieškoms. Kuo daugiau laiko praleiskite gamtoje, aktyviai pajudėkite. O kartu su pavasarine žaluma ir gaiviu miško oru įkvėpkite ir naujas viltis, kartu kurkite gražius ateities planus.

Liūtas

Pasirinkimų savaitė.

Jos dienomis ypač svarbu bus išgryninti širdies gelmėse glūdinčius norus bei troškimus, išsikelti naujus tikslus, pasirinkti aiškią tolesnio judėjimo kryptį.

Savaitės pradžioje pasistenkite būti šilumą ir gyvenimo džiaugsmą teikiančia saulute. Ši jūsų savybė šalia esantiems bus tai, ko labiausiai reiktų.

Prasidėjus jaunačiai, savaitės viduryje jausite jėgų antplūdį ir norėsis imtis ryžtingų veiksmų. Šią ir ketvirtadienio dienomis ypač svarbu būtų savo pastangas nukreipti tinkamiausia kryptimi, neiššvaistyti energijos nereikšmingiems dalykams. Ketvirtadienį Jupiteriui iškeliavus iš Vandenio į Žuvų ženklą lengviau atskleisite ir kūrybinius sugebėjimus, sektųsi rasti ir nestandartines išeitis.

Penktadienį atsirinkite prioritetus, kam skirsite finansinius išteklius. Venerai keliaujant Dvynių ženklu, pinigai bus linkę greičiau ištekėti, tad, jei norite sutaupyti stambesniam pirkiniui , patartina būtų jų pastoviai vis kažkiek tam atsidėti.

Savaitgalis šaunus išvykoms, kad ir nedidelėms smagioms kelionėms.

Mergelė

Naujų galimybių savaitė.

Jos dienomis net ir eidami į priekį žingsnis po žingsnio suprasite, kiek daug per ilgesnį laiką galite nuveikti bei pasiekti. Savaitės pradžioje, Mėnulio ciklo 29-ąją ir 30-ą dienomis, palankiau užsiimti įprastiniais darbais, užbaiginėti pradėtuosius projektus bei darbus.

Pasikeitus Mėnulio fazei bei prasidėjus jaunačiai, palanku ieškoti jums svarbios informacijos, atsirinkti jau gautus pagrindinių bei papildomų veiklų pasiūlymus.

Savaitės viduryje stiprės noras greitų rezultatų. Tačiau, artimos Saulės ir Lilit pozicijos Jaučio ženkle įtakoje, tai metas, kai dažniau gali tekti nuridenti nuo savo kelio smulkius akmenėlius. Ketvirtadienis gali būti dosnus naujais pasiūlymais, įdomiais sumanymais. O penktadienis – puikus naujai jūsų pradžiai. Šią dieną palanku būtų pradėti darbą naujoje vietoje, imtis naujų projektų.

O savaitgalio dienos tiktų pribrendusiems gyvenamosios vietos – kam laikiniems, o kam ir pastoviems pokyčiams. Tai puiki diena pabuvimui ir ten, kur dar nebuvote, patyrimui naujų, smagių įspūdžių.

Svarstyklės

Savaitė, kai sprendimų reikėtų neatidėlioti, visur suskubti laiku.

Jos dienos gali priminti gražią išmintį, kad progos pasitaiko, bet nesikartoja.

Pirmosios savaitės dienos palankios norintiems įsitvirtinti darbuose, tinkamas laikas siekiantiems pergalių moksle. Tik keičiantis Mėnulio fazei, svarbu bus vengti kategoriškumo, išlaikyti optimistinį požiūrį, pasitikėjimą savo jėgomis.

Trečiadienį ir ketvirtadienį Mėnulio jaunatis palanki naujų krypčių paieškai, tiktų profesiniam bei asmeniniam tobulėjimui. Tačiau artimos Saulės su Juoduoju Mėnuliu pozicijų įtakoje, šiomis dienomis atidžiau tikrinkite dokumentus bei gaunamas žinias. Ketvirtadienis jums – dalykiniams susitikimams.

O penktadienis, Jupiteriui pereinant iš Vandenio į Žuvų ženklą, palankus norintiems užmegzti dalykinius ryšius, keisti darbą.

Savaitgalį skirkite smagiems sodo-daržo darbams, pabuvimui pavasariu alsuojančioje gamtoje, daugiau laiko raskite mėgstamam hobiui.

Skorpionas

Netikėtumų savaitė.

Jos dienomis gali išaiškėti buvę miglotos situacijos, o taip pat aplinkinių elgsenos paskatos. Kai kas jus tuo stebins. Tokios gali būti, jautresnių Mėnulio ritmų įtakoje, jau pirmosios savaitės dienos.

Prasidėjusi Mėnulio jaunatis, trečiadienį palanki siekiantiems žinių, pergalių moksle. O ketvirtadienį artimos Saulės ir Lilit pozicijų įtakoje, būtinas didesnis atsargumas kelyje bei buityje. Pagelbėkite ir mažiesiems įveikti su mokslu susijusius sunkumus bei iššūkius.

Gegužės 14-ą Jupiteriui perėjus į Žuvų ženklą, stiprės jūsų įžvalgos bei intuicija. Tad šią dieną įsiklausykite į kylančias mintis, atsirinkite ir artimųjų patarimus. Ši diena tiktų kūrybiniams sprendimams, originalių išeičių paieškai.

Šeštadienis šaunus šeimos aktyviam poilsiui, puikus mėgstantiems pasidarbuoti sode ar darže, tvarkytis namų aplinką. O sekmadienį kai kam norėsis ir smagaus tingiadienio su mėgstama knyga ar įdomiu filmu.

Šaulys

Nuotykinga savaitė.

Jos dienomis dažniau patartina į gyvenimą pažvelgti iš linksmesnės pozicijos, kai kada – kaip į įdomų nuotykį. Šis jūsų optimizmas pravers jau pirmosiomis savaitės dienomis. Venerai perėjus į jums opozicinį Dvynių ženklą, pinigai bus linkę greičiau ištekėti. Tad rūpestingiau planuokite išlaidas, nepasiduokite emociniams susižavėjimams nebūtinais pirkiniais.

Pasikeitus Mėnulio fazei bei prasidėjus jaunačiai, trečiadienis tiktų naujų žinių paieškai, mokslui, palankus norintiems patobulėti profesinėje srityje.

O ketvirtadienį, sudėtingesnių Saulės ritmų įtakoje, neapsikraukite per dideliu darbų krūviu, juos derinkite su aktyviu poilsiu.

Penktadienis jums – darbo pokalbiams, sutarčių rengimui ir pasirašymui.

O šeštadienį skirkite susikaupusiems buities darbams. Šią dieną galėtumėte ženkliai pasistūmėti į priekį.

Sekmadienis šaunus smagioms šeimos išvykoms, miško vonioms.

Ožiaragis

Savaitė, kai lengviau įveiktumėte abejones bei nerimą dėl ateities.

Šios savaitės permainingos dienos suteiks progų atskleisti savo sugebėjimus ieškant tinkamiausių ir nestandartinių išeičių, bei į besikeičiančias situacijas reaguojant greitai ir tiksliai.

Jau pirmosiomis dienomis kai kurie pokyčiai būtų savalaikiai bei naudingi. Plutono, keliaujančio jūsų ženklu įtakoje, verslo reikaluose, kaip šachmatų partijoje, gali prireikti rokiruotės.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, trečiadienį darbuose labiau sektųsi kolektyvinė veikla. Tad šiuo metu atidžiau išklausykite kolegų patarimus. O ketvirtadienį, sudėtingesnių Saulės ir Lilit astrologinių ritmų Jaučio ženkle įtakoje, planai gali kisti, visa kam reikėtų skirti daugiau, nei įprastai laiko.

Penktadienį, Jupiteriui perėjus iš Vandenio į Žuvų ženklą, kai kas turėsite progų pagelbėti savo geram draugui.

Šeštadienis tiktų kūrybingam šeimos laisvalaikiui. O sekmadienį skirkite aktyviam poilsiui, sportui, mėgstamam hobiui.

Vandenis

Kūrybinga savaitė.

Jos dienomis stiprės laisvės ir pokyčių troškulys. Savaitės pradžia Mėnulio ritmų įtakoje, emociškai jautresnė. Jau pirmadienį ir antradienį reikėtų įveikti kylantį nekantrumą.

Prasidėjus Mėnulio jaunačiai, savaitės viduryje ieškokite aktualių žinių, o kai kas – įdomesnės ar finansiškai tinkamesnės veiklos pasiūlymų. Tik būkite atidūs, nes artimos Saulės su Lilit pozicijų įtakoje, šiomis dienomis didesnė klaidų tikimybė,

Ketvirtadienis palankus gilesnei situacijų analizei. Tačiau dar esminių sprendimų dar geriau nepriiminėti.

Gegužės 14-ą iš jūsų ženklo iškeliaus Jupiteris. Tad penktadienis ir šeštadienis jums ramesnis, kiek stabilesnis laikas, kai sektųsi įsitvirtinti darbuose, vystyti, plėtoti jau pradėtuosius projektus, o namuose – spręsti buitinius klausimus.

Sekmadienį darbus derinkite kad ir su trumpomis išvykomis, o esant galimybei – paplanuokite ir ilgesnes keliones.

Žuvys

Gilių jausmų savaitė.

Jos dienomis norėsis išsigryninti vertybes, širdyje glūdinčius jausmus.

Pirmadienį, Mėnulio 29-ąją dieną, svarbių susitikimų geriau neplanuoti. Šią dieną reiktų įveikti vidinį nerimą ir baimes, atsisakyti liūdnesnių minčių.

Antradienis tiktų gilesniems apmąstymams, pasiektų rezultatų apibendrinimui. O prasidėjus Mėnulio jaunačiai, jau savaitės viduryje, siekdami tikslų, imkitės ryžtingų veiksmų. Šiomis dienomis nereikėtų tik tikėtis ir laukti, kol problemos išsispręs savaime, reikės veikti, susikurti sau tinkamas sąlygas bei aplinkybes.

Ketvirtadienį svarbūs bus jūsų pasirinkimai ir apsisprendimai. O štai penktadienį – gegužės 14-ą – Jupiteriui atkeliavus į jūsų ženklą, prasidės jums dar įdomesnis bei kūrybingesnis laikotarpis. Palanku būtų imtis pačių svarbiausiųjų gyvenimo tikslų įgyvendinimo, o taip pat pribrendusių asmeninių permainų.

Savaitgalio dienos palankios išvykoms ir kelionėms, o taip pat kai kam – gyvenamos vietos pokyčiams. Šiomis dienomis ieškokite įdomesnių laisvalaikio formų, patirkite smagių įspūdžių.