Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vandenyje suteiks noro daryti šiandien viską kitaip, naujai, nestandartiškai. Galbūt norėsis pajausti didesnę laisvę, nepriklausomybę, kai gebėsite jaustis laisvu, galinčiu turėti ir skleisti savo unikalumą. Esmė – norėjimas išsiskirti. Emocijų gali būti gana daug, bet lygiai taip pat bus noras pasirūpinti visais, visaip. Didelį malonumą ir pasitenkinimą bus ne taip paprasta patirti. Jausmų kontekste bus daug pagundų, baimių, nenoras priimti permainas ir naujoves. Tarsi norėsis išlikti sename stabilume. Galimai net barsite savo už savo rodomus jausmus, kad gal kažkaip ne taip tai darote. Noras rodyti jausmus bus, taip pat ir noras daryti viską jaučiant malonumą, harmoniją, tačiau reikės daugiau pastangų, kad nugalėti tamsesnes mintis ir iš tikrųjų tai pajausti pozityviai. Galite gana daug filosofuoti, bandyti kažką naujo išrasti.

Numerologinės įžvalgos

Tinkama dirbti, kruopščiai atlikinėti savo darbus. Kuo daugiau įdėsite savo realių pastangų – daugiau efektyvumo gausite. Kuo daugiau dalinsite patarimų, perteiksite savo žinias – daugiau pats jausitės protingu, gebančiu būti mokytoju, mentoriumi.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien stebėkite savo kiekvieną poreikį. Būtent poreikį, ne norą. Su lyg kiekvienu paklauskite savęs – man to reikia, ar aš to noriu? Gebėkite juos atskirti ir šiandien daugiau suprasti apie tai, ko jums reikia. Būtent dėl savęs pačio. Ne tam, kad kažką kažkam įrodyti, parodyti. Sau, dėl savęs.

Astropsichologė Samantha Zachh