Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengęs į Šaulio Zodiako ženklą suteiks daug įvairiausių minčių, kurios bus filosofiškos, gebančios mąstyti plačiai. Gali būti padidėjęs smalsumas viskam, norėsis pažinti, patirti, žinoti. Norėsis jaustis autoritetu, dalintis savo išmintimi. Taip pat gali būti stiprus vidinis žinojimas, kuris suteiks tarsi didelio impulso dar didesniam autoriteto poreikio. Iš vienos pusės gali visko norėtis, iš kitos pusės gali trūkti motyvacijos kai kurioms veikloms. Šiandien bandykite galvoti apie didžius dalykus, didelius projektus. Gali labai gerai sektis susidėlioti strategiją ir planą. Nepraleiskite galimybės sukurti didelį ir ilgalaikį veiksmų planą. Gera diena tvarkyti administracinius, organizacinius reikalus. Gali vyrauti visokiausių pagundų – stenkitės jas aptikti, apeiti ir nepasiduoti. Taip pat ir patys stebėkite savo kalbą ir jausmus, kad nepasakyti tai, dėl ko gailėsitės.

Numerologinės įžvalgos

Aktyvi diena, kai gali būti daugiau judėjimo, nei kitomis dienomis. Jei yra galimybė gauti žinių, įgauti naujos patirties, išminties – būtinai išnaudokite tai. Palanku daugiau dėmesio skirti vaikams, kūrybai, laisvei ir judėjimui.

Psichologinės įžvalgos

Įsivaizduokite savo ateities liniją. Kokia ji? Kokio storio, pločio, ilgio? Ką toje linijoje matote? Patyrinėkite ją ir gausite daug naudingos informacijos apie savo galimą ateitį. Nereikės būrėjų, nes patys galite tai įsivertinti. Susipažinę, pamatę, pajautę – galite atrasti reikiamų sprendimų, kaip tai pakeisti ar pagerinti.

Astropsichologė Samantha Zachh