Astrologinės įžvalgos

Šiandien dar tikrai jausis vakarykštės pilnaties intensyvi energija, tačiau jei vakar pavyko bent kiek pasinarplioti savo pasąmonę – diena turės pozityvių situacijų. Mėnulis Skorpione šiek tiek norės užslėpti emocijas, tačiau norės ryškumo – jausti stipriai, intensyviai, pasinerti į gilumą. Gali būti noras užsibrėžti sau sunkesnes užduotis ir jas spręsti. Pamąstykite, kaip suderinti savo norus ir poreikius? Būtina atrasti balansą tarp materijos ir dvasinių vertybių, tarp vidinio jausmo ir realaus darbo, darbštumo. Jei yra galimybė bandykite šiandien siekti prabangos, gausos, visko daug. Stenkitės parodyti savo poreikius ir emocijas. Gali gerai pavykti pasiekti realaus rezultato dėl stiprios Jaučio energijos. Gali gerai sektis finansiniai reikalai, jei emocinis fonas nesukels dirglumo ir nesugadins jūsų rezultatyvumo.

Numerologinės įžvalgos

Komprosimų diena, kai reikia stengtis išlaikyti balansą, harmoniją. Vengti konfliktų, beprasmių diskusijų, geriau konfliktuose nepalaikyti kažkurios pusės. Ypač išlaikykite gerą santykį su mama, moterimis. Tinkama diena rūpintis sveikata su vaistažolėmis.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite tiesiog daugiau dėmesio skirti savo asmeniniams vidiniams pojūčiams. Įvertinkite tai, ką turite ir tai, ką norite turėti. Ar atitinka? Jei ne – įsivaizduokite savyje esančius du skirtingus polius? Pamėginkite sukurti viziją, kaip ties du polius sujungti, kad būtų balansas.

Astropsichologė Samantha Zachh