Šiomis dienomis būsite linkę mažiau tikėti lengvai duodamais pažadais, o labiau vertinsite atliktus darbus, įvykdytus įsipareigojimus.

Pirmadienį, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, sektųsi rasti bendrą požiūrį, o partnerystės santykiuose – sutarimą. Antradienį ir trečiadienį svarbu būtų gilintis į reiškinių priežastis, branginti sveikatą, o bendraujant – gražius tarpusavio ryšius.

Ketvirtadienį artimų Mėnulio ir Nusileidusio Mazgo pozicijų Šaulio ženkle įtakoje gali išryškėti tarpusavio nuomonių skirtumai, kam – darbuose, o kam – ir asmeniniame gyvenime. Šiuo metu jums padės gebėjimas pažvelgti į situacijas iš partnerio pusės, kompromiso paieška.

Balandžio 30-tą dieną Saulei su Uranu susijungus tame pačiame Jaučio ženklo laipsnyje, planų kitimo metas – būkite atviri atsiveriančioms durims, atsirandančioms galimybėms.

Pirmosiomis gegužės dienomis šventišką savaitgalį skirkite artimiausiems žmonėms. Sekmadienį pradžiuginkite motinas gėlėmis, savo dėmesiu, su dėkingumu prisiminkite jų rūpestį jumis ir meilę.

Džiugios bei šventiškos jums šios savaitės!


Avinas

Savaitė, kai darbai kalbės patys už save, garsiau nei žodžiai. Jos dienos – pats metas įgyvendinti darbinius planus, o kai kam – ir gražias asmeninio gyvenimo permainas.

Pirmadienį, Mėnuliui keliaujant jums opoziciniu ženklu, savęs neskubinkite, darbų imkitės po truputį, susidėliokite prioritetus.

Antradienį ir trečiadienį galėtumėte ženkliai pajudėti savo tikslo link. Beje, Chirono, viešinčio jūsų ženkle įtakoje, kai kuriems gali tekti sugrįžti prie anksčiau pradėtųjų darbų bei projektų užbaigimo. Šiomis dienomis bendraujant žvelkite į situaciją iš esmės, venkite kategoriškumo, ieškokite, ką kiekvienu atveju galite nuveikti geriausio.

Savaitės viduryje, artimų Merkurijaus ir Lilit pozicijų įtakoje, atidžiau vertinkite duodančiųjų pažadus bei savo galimybes. Šiuo metu prisiimami įsipareigojimai gali užtrukti ilgiau, negu planuotumėte, tad šaunu būtų jiems turėti laiko rezervą.

Ketvirtadienį susitelkite į partnerystės ryšių kūrimą, namuose paplanuokite daugiau savo laiko skirti mažųjų reikmėms. O štai permainingam penktadieniui tiktų posakis, kad jei nori prajuokinti Dievą – papasakok jam savo planus.

Šventišką savaitgalį išsiruoškite į gamtą, o taip pat pagalvokite, kuo galėsite pradžiuginti mylimą mamą.

Šaunios bei nuotaikingos jums savaitės!

Jautis

Savaitė, kai galėtumėte lengviau pagauti laimės paukštę už uodegos. Ir nors šiomis dienomis gyvenimas nebūtinai sėkmę pateiks ant lėkštutės, tačiau suteiks įdomių progų, kai galėtumėte susikurti ją patys. Tokia gali būti jums jau šios savaitės pradžia.

Antradienį, Mėnuliui viešint jums opoziciniame ženkle, jausmai gali sakyti viena, o logika – kita. Tad svarbu būtų, kaip išlyginant svarstyklių lėkšteles, tarp to ką sako širdis ir ką sako protas atrasti pusiausvyrą.

Trečiadienio ir ketvirtadienio dienos tiktų statybų, remonto darbų pradžiai bei tęstinumui.

O penktadienį Saulei ir Uranui keliaujant tuo pačiu jūsų ženklo laipsniu, ypatingas laikas, kai galite, kaip privažiavus sankryžą, pasukti kita kryptimi. Kai kas gali nuspręsti keisti darbą, ieškoti naujų galimybių, rinktis naują veiklos kryptį, o dar kiti apsispręs persikelti į naują gyvenamą vietą.

Šeštadienis puikus norintiems pasidžiaugti gamta besidarbuojant sode ar vaikštant po mišką, o sekmadienį savo meile ir dėmesiu pradžiuginkite savo mylimą mamą – juk mes esame vaikai, kol gyvi mūsų tėvai. Tad tegu bus daug jūsų meilės ir dėkingumo,

Žvaigždžių palankumo jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Dvyniai

Įdomių sprendimų savaitė. Ir jie gali būti ganėtinai netikėti. Kai kas, ims, nuspręs, kad nori keisti gyvenimo būdą ir leisis ieškoti naujų veiklų bei įdomesnių gyvenimo potyrių.

Savaitės pradžioje, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių – oro – ženklu, kai kuriems gali tekti save pasodinti prie dokumentais apkrauto stalo, pabaiginėti pradėtuosius projektus, vesti derybas, derinti požiūrius.

O štai antradienį ir trečiadienį Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, pagrindinį dėmesį skirkite imuniteto stiprinimui ir sveikatai. Kartu labiau pasirūpinkite ir savo artimiausiais, jums brangiausiais žmonėmis. Galbūt kai kam ir iš draugų prireiks jūsų patarimo ar konkrečios pagalbos.

Ketvirtadienį stiprinkite draugystės ir meilės ryšius, bendraudami labiau atsižvelkite į mylimo žmogaus norus bei troškimus. O penktadienį gyvenkite laisvesniu grafiku, šią dieną planai gali verstis aukštyn kojomis, tad būkite lankstūs bei išradingi.

Šeštadienį daugiau dėmesio skirkite sportui, aktyviai fizinei veiklai gryname ore. O sekmadienį suruoškite gražią artimųjų rate Motinos šventę.

Giedros nuotaikos jums šią savaitę!

Vėžys

Naujų planų savaitė. Jos dienos, atsižvelgiant į nūdienos sąlygas, – pats metas permąstyti siekiamus tikslus bei ankstesnius pasirinkimus. Gyvenimas gali siūlyti net kelis variantus. O kai kas šiomis dienomis imsis atsinaujinimo darbų. Kas atnaujins savo namus, interjerą ar darbo vietą, o kas atvėrę plačiau sielos langus, įneš naujumo ir pavasario gaivos ir į tarpusavio santykius. Tokia gali būti jau šios savaitės pradžia.

Antradienį ir trečiadienį, Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, stiprės jūsų įžvalgos bei intuicija. Šiomis dienomis nesivadovaukite vien logika, įsiklausykite, ką pataria jūsų širdis. Laiko skirkite ne tik veikloms bet ir malonioms staigmenoms bei džiugioms smulkmenoms, kuriomis galėtumėte sušildyti mylimojo žmogaus širdį.

Ketvirtadienį norėsis į gyvenimą žvelgti kuo optimistiškiau, matant ir sudėtingesnėse situacijose šviesą tunelio gale, bei prisimenant gražią išmintį, kad turėtų viskas susiklostyti gerai, o jei taip nėra – tai dar ne pabaiga.

Penktadienį užsiimančius interjero atnaujinimo darbais gyvenimas gali apdovanoti nauja gera idėja. Kai kam ją pasiūlys artimiausi draugai.

Savaitgalį kurkite džiugų bei nuotaikingą. Motinos dienos proga paplanuokite smagią šventišką šeimos išvyką.Patirkite buvimo „čia ir dabar“, džiaugsmą.

Šviesių minčių jums šią savaitę!

Liūtas

Savaitė, galinti priminti nuotaikingą bėgimą su kliūtimis. Laimei, būsite greiti bei energingi, tad pasitaikančius sunkumus lengvai įveiksite. Jau pirmadienį pasitikslinkite savaitės užduotis, kad darbe neapsikrautumėte pertekliniais darbais, atsirinkite pačius svarbiausius..

Antradienį užsiimkite įprastine veikla. Sudėtingesnių tarpusavio santykių situacijų šią dieną Mėnuliui viešint Skorpiono ženkle, geriau nespręsti. Svarbu būtų vidinė tvarka bei santarvė su savimi ir aplinka. Tad pasistenkite į gyvenimą pažvelgti džiugiai. Su kolegomis bei artimaisiais dalinkitės linksmomis istorijomis, giedra nuotaika, šviesiais ateities planais.

O trečiadienis ir ketvirtadienis palankūs jūsų galingiems šuoliams į priekį. Šiomis dienomis plėskite bendravimo ratą. Dienos palankios sutarčių derinimui, kūrybiniams sumanymams, palnkios nutarusiems nauju kampu rakursu pažvelgti į savo gyvenimą. Jos šaunios pat naujo stiliaus paieškoms, palankios nutarusiems pagražinti savo aplinką.

Penktadienį daug darbų i nepriplanuokite. Šią ieną kai kuriems galimi karjeros pokyčiai. Laiką palankiau skirti profesiniam ir asmeniniam tobulėjimui. O užgriuvusius darbus derinkite su aktyviu poilsiu. Šeštadienį skirkite kūrybai bei saviraiškai, turiningam šeimos poilsiui. O sekmadienis džiugins gražia Motinos diena.

Puikios šventiškos nuotaikos bei džiugių patyrimų jums šią savaitę!

Mergelė

Savaitė, galinti atverti jums naujus horizontus. Jos dienomis galimas karjeros pakilimas, pavyktų užbaigti kūrybinius projektus, sektųsi naujų darbų paieška, kolektyvinė veikla.

Savaitės pradžioje siekdami tikslų imkitės kad ir mažų, bet užtikrintų veiksmų. Tai laikas kai į priekį galėsite judėti lėčiau, bet sėkmingai.

Antradienį palanku ieškoti svarbios jums informacijos, naujų bei papildomų darbų pasiūlymų. O trečiadienį kai kuriems teks nuspręsti ar kursite savo karjerą įprastiniame darbe, ar norėsite išbandyti savo jėgas visai naujoje veikloje.

Ketvirtadienį lengviau rasite veiklai bendraminčių bei partnerių, dalinsitės naujomis idėjomis.

O permainingą penktadienį svarbu nepamesti kelio dėl takelio. Šią dieną svarbių sprendimų nepriiminėkite, duokite laiko sau įvertinti situacijas bei būsimas perspektyvas.

Savaitgalis puikus tarpusavio santykių kūrimui bei jausmų gilinimui. O sekmadienį surenkite malonią staigmeną jums gyvybę padovanojusiai mamai.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!

Svarstyklės

Asmeninio tobulėjimo savaitė. Jos dienas norėsis skirti profesiniam bei dvasiniam augimui. Būtent šios savaitės dienomis lengviau galėsite pajausti, kuklink krypsta jūsų širdis, atsirinkti tinkamiausias jums veiklas.

Savaitės pradžia, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, palanki jūsų dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams bei deryboms, dokumentų rengimui. O štai antradienį svarbu būtų išvengti tarpusavio santykiuose besikaupiančios įtampos. Linksmesnis požiūris į situacijas bei nesureikšminimas smulkmenų tame jums labai padėtų.

Savaitės viduryje lengviau galėsite atsirinkti jus pasiekiančioje informacijoje kas tikra, o kas – gerokai perdėta. Tai leis teisingai pasirinkti, gyvenime priimti savalaikius tinkamiausius sprendimus,.

Ketvirtadienį pravers geras laiko planavimas. Savo energiją nukreipkite svarbiausia jums kryptimi. Atsirinkite būtinas veiklas susidėliokite ne per didelius darbo krūvius. Nepamirškite skirti daugiau savo dėmesio tiems, kuruos mylite. Juk jūsų artimiesiems nesinorėtų atsidurti tik po visų reikalų, antrame plane.

Penktadienį praleiskite aktyviau, šią dieną Uranui su Saule keliaujant Jaučio ženklo tuo pačiu laipsniu, būkite lankstūs bei išradingi. Skirkite daugiau laiko sportui. O savaitgalį – smagioms išvykoms į gamtą, šventiškiems artimiausiųjų susitikimams.

Turiningos bei sėkmingos jums savaitės!

Skorpionas

Savaitė, kurios dienos gali priminti baltomis ir tamsesnėmis juostomis zebro kailį:.Svarbu būtų šiomis dienomis nesutirštinti spalvų. Nes vėliau gali paaiškėti, kad ne viskas taip sudėtinga, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodo. Savaitės pradžioje ieškokite aktualių žinių, daugiau dėmesio skirkite imuniteto stiprinimui, labiau pasirūpinkite mažųjų gera savijauta.

O štai antradienį ir trečiadienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, lengviau įžvelgsite reiškinių priežastis bei motyvacijas. Šiomis dienomis stiprės jausmai ir emocijos. Tai laikas, kai jei mylėsite – tai labai stipriai, o jei pyksite, tai irgi iš visos širdies.

Ketvirtadienis gali pateikti nemažai netikėtumų. Kai kurios žinios gali jus gerokai nustebinti. Reaguoti reikėtų žvelgiant į gyvenimą filosofo žvilgsniu, stebint, kaip situacijos klostysis toliau. O penktadienį leskite gyvenimo upei plukdyti jus sava vaga.Tik atkreipkite dėmesį į sutinkamus žmones, jie gali duoti tinkamą patarimą.

Šeštadienį smagu būtų daugiau laiko praleisti darbuojantis sode ar vaikščioti su augintiniu po mišką ir klausytis paukščių čiulbesio. O sekmadienį kurkite namuose giedrą nuotaiką, su džiaugsmu sutikite Motinos dieną.

Šaunių idėjų jums šią savaitę!

Šaulys

Savaitė, kurios dienomis į pirmą planą iškils partnerystės klausimai. Jos dienomis svarbiu uždaviniu taps gražių santykių su aplinkiniais kūrimas.

Pirmadienį dalinkitės idėjomis su kolegomis, kartu ieškokite tinkamų darbuose sprendimų. Nusileidusio Mazgo viešnagės jūsų ženkle įtakoje, kai kuriems teks grįžti prie kažkada atidėtų darbų, prisiminti buvusias idėjas.

Antradienį spręsdami painius tarpusavio santykių klausimus kai kuriems ne prošal prisiminti detektyvų patarimą – ieškokite moters.

Jau trečiadienį kai kuriems gali paaiškėti, kad buvęs laikinas susižavėjimas nebeturi tolesnės ateities. O kitiems, pasiryžusiems būti kartu, neprošal bus įnešti į bendrą gyvenimą pavasarinės nuotaikos bei daugiau gyvenimo džiaugsmo.

Ketvirtadienis jums darbuose – dalykinėms pažintims, bendraminčių bei verslo partnerių paieškoms. O penktadienį, Mėnuliui viešint jūsų ženkle, pagalvokite, kokia malonia staigmena galėtumėte pradžiuginti jums brangiausią žmogų.

Šventinis savaitgalis puikus namuose jaukumo bei harmonijos kūrimui.

Kūrybingos bei džiugios jums šios savaitės!

Ožiaragis

Savaitė, galinti patvirtinti išmintį, kad viskam savas laikas. Jos dienomis kai kurie suprasite, kad atėjo permainų metas. Ir pradėti jas šaunu būtų praplečiant savo požiūrį, atrandant naujas, džiaugsmą teikiančias viltis, naujas veiklas, bei malonų, praturtinantį jus bendravimą. Tokia gali būti jau savaitės pradžia.

Antradienį kai kuriems vertėtų pasirūpinti savo bei artimųjų sveikata, gera nuotaika bei savijauta. Šiuo metu Plutonui viešint jūsų ženkle, finansus vertinkite realistiškai, mažiau tikėtinas staigus jų augimas.

Savaitės viduryje palanku būtų daugiau dėmesio skirti sutarčių rengimui bei pasirašymui. O ketvirtadienį į kai kuriuos reiškinius pažvelkite filosofiškai, įveikite nerimą dėl ateities, atraskite anksčiau nepastebėtas galimybes bei perspektyvas.Su artimaisiais dalinkitės ateities planais.

Penktadienis, Saulei ir Uranui keliaujant tuo pačiu Jaučio ženklo laipsniu, darbuose gali būti permainingas. Kai kurie ilgiau brandinti planai gali byrėti, kaip smėlio pilys. O tos idėjos, į kurias nedėjote daug vilčių – gali paaiškėti, kaip labai perspektyvios.

Savaitgalis puikus turiningam ir šventiškam šeimos poilsiui, džiugiam artimųjų bendravimui.

Įdomių sumanymų jums šią savaitę!

Vandenis

Savaitė, kurios dienomis pagrindinį dėmesį reikėtų skirti svarbiausiems uždaviniams bei projektams. Jos dienomis svarbu neišbarstyti energijos įvairiomis kryptimis, o nukreipti ją į pagrindinį tikslą. Tam tiktų jau savaitės pradžia. O štai antradienį atkreipkite dėmesį į naujas žinias, besikeičiančias situacijas. Jūsų lankstumas bei išradingumas bus laiku ir vietoje.

Savaitės viduryje nors ir stiprės kelionių troškulys, gali tekti užsiimti įprastine veikla. Galbūt pats metas pamažinti neperžiūrėtų dokumentų kiekį ant jūsų darbo stalo.

Ketvirtadienis įdomus kai kam ir asmeninėmis naujienomis. Kai kas nutars kartu pasukti gyvenimo keliu.

Penktadienį kai kam netikėtai gautas naujas veiklos pasiūlymas reikalaus gilesnės analizės bei kruopštaus įvertinimo. Jį aptarkite su namiškiais. Artimo žmogaus požiūris padės pamatyti abi jo puses.

Savaitgalis puikus mėgstantiems sodo-daržo darbus bei sportą. O šventišką sekmadienį kurkite kūrybingą, pripildykite jį meile bei džiugia nuotaika.

Šaunios jums šios savaitės bei džiugios Motinos dienos!

Žuvys

Tam, kad į gyvenimą ateitų kažkas naujo, reikia atsisakyti kažko seno. Tam bus palanki ši savaitė. Peržiūrėkite, kaip daiktus lentynose, savas mintis bei nuostatas, atsisakydami to, kas nereikalinga. O tiems, kas išgyveno sudėtingesnes situacijas, kaip paėmus šluotą, neprošal išsišluoti iš savo širdies buvusius pergyvenimus bei nuoskaudas, taip atlaisvinant vietą į gyvenimą ateinantiems naujiems, geriems dalykams. Tam palanki jau šios savaitės pradžia.

Antradienį gilinkitės į jus pasiekiančias žinias. Mėnuliui keliaujant Skorpiono ženklu, stiprėjančių įžvalgų dėka atsirinkite tarp visos informacijos jums svarbų tiesos grūdą.

Savaitės viduryje tegu įvykiai tekės įprastine vaga. Šiuo metu neprošal pabūti savo gyvenimo stebėtoju.

O ketvirtadienį apsisprendę imkitės ne tik namų, aplinkos, bet ir savo gyvenimo pertvarkos. Išsikelkite naujus tikslus, nusibrėžkite tolesnių veiksmų kryptį.

Penktadienį atkreipkite dėmesį į ženklus, į žmones, kuriuos sutiksite, žodžius, kuriuos išgirsite. Galbūt tai bus atsakymas ar patarimas jums rūpimu klausimu.

Šeštadienis šaunus aktyviai fizinei veiklai, o sekmadienį pradžiuginkite mylimą mamą gėlėmis ir savo dėmesiu.

Linksmų patyrimų jums šią savaitę!