Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Svarstyklėse suteiks poreikio matyti grožį, estetiką. Kurti harmoniją ir balansą savo aplinkoje, kad nebūtų konfliktų, barnių, grubumo. Norėsis ramybės, tvarkos ir disciplinos. Ir tai puikiai gali pavykti gauti. Galimai daugiau mąstysite apie santykius, meilę, o gal savo verslo sandorius. Dėl siekio jausti stabilią harmoniją – emocijos gali staigiau reaguoti, užsidegti. Aktyvumas gali sukelti diskomfortą, nes ir taip nebus lengva jį gerai skleisti. Šią dieną gerai pavyks išlaikyti seką, strategiją, planą. Gebėsite užsibrėžti ir išlaikyti stabilumą, todėl bendrai diena gali būti palanki įvairioms sritims. Labiausiai produktyvi sudaryti sandorius, pasirašyti sutartis, gilintis į santykius, gebėti prisitaikyti ir išeiti į kompromisą. Ugnies stichijos trūkumas ir stipri Jaučio energija suteiks daug kam per didelio stabilumo jausmo, akcentą į materiją.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien prisiminkite savo seses/brolius – skirkite bent kiek savo laiko jiems. Paskambinkite, pabendraukite. Duokite patarimą, suteikite informacijos. Palanku ir kitiems pasakoti, dalintis žiniomis, ypač vaikais, todėl šiandien nepamirškite didesnio dėmesio ir jiems.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien puiki diena pasikapstyti savo santykiuose. Pirmiausiai: koks jūsų santykis su savimi pačiu? Ir tik tada galite toliau nagrinėti santykius su kitais žmonėmis. Kaip atrodo jūsų ryšys su savimi? Kur jis kūne yra? Imkitės vizualinių praktikų tam ryšiui pagerinti, patobulinti. Padarykite taip, jog jis atrodytų tvirtesnis, ryškesnis, šviesesnis.

Astropsichologė Samantha Zachh