Astrologinės įžvalgos

Šiandien ta diena, kai aktyvumas gali būti mažas, gali vyrauti pasyvumas. Vidinis poreikis sieks pabūti ramiai, daugiau pamąstyti, susitelkti į save. Ypač identifikuoti savo klaidas. Vidinės energijos veikti gali būti mažai. Marsas Vėžyje tik sustiprins lėtesnę energiją. Kai būsite susikoncentravę į save ir savo poreikius gali kilti daugiau nei įprastai lūkesčių, svajonių, todėl svarbu išlaikyti realybės jausmą. Gali būti minimalus nepasitenkinimas šia diena. Dar didesnis nepasitenkinimas gali būti savo realiais veiksmais. Jie turės polinkį elgtis pagal nuotaiką, vengti rizikos – tarsi negaliu praktiškai įgyvendinti savo sumanymų. Tik vakare, kai Mėnulis įžengs į Svarstyklių ženklą galima bus pajausti didesnę harmoniją, kad jau taip smulkmenos manęs neišblaško ir nesukelia susierzinimo. Ugnies stichijos trūkumas ir stipri Jaučio energija suteiks daug kam per didelio stabilumo jausmo.

Numerologinės įžvalgos

Vidinės energijos diena, kai ją galite generuoti iš savo vidinių resursų. Gera diena užsiimti sveikata. Reiktų skleisti rūpestingumo, šeimyniškumo savybes. Kurti jaukumą ir šilumą savo aplinkoje, padėti mamai, moterims. Nekonfliktuoti su jomis.

Psichologinės įžvalgos

Jei viskas sustotų, tai kas liktų? Įsivaizduokite, jog viskas sustoja: laikas, darbas, veiklos, judėjimas, aplinka. Koks pojūtis? Ar jaučiate tuomet save, koks esate, jei dar jaučiate, kad esate? Kaip manote, ką tokie pojūčiai sako apie jus?

Astropsichologė Samantha Zachh