Astrologinės įžvalgos

Mėnulis įžengia į smulkmenišką Mergelės Zodiako ženklą. Norėsis tvarkos, kai visos detalės turi būti itin gerai apgalvotos. Sieksite tobulumo, nes kitaip gali atrodyti, jog niekas nevyks, nepavyks. Tarsi per smulkmenas galima išlaikyti sistemą. Antroje dienos pusėje užsiimkite namų tvarkymu – tai suteiks gerų emocijų. Visko norėsis daug, visaip, visur. Per kliūtis galėsite padaryti visko daug. Kur kliūčių nebus? Kuo puikiausiai galėsite išnaudoti savo aktyvumą, norus ir komunikaciją. Nors veikimo realiais veiksmais išraiška nebus labai energija – ją galėsite efektyviai panaudoti siekiant tvarkos įgyvendinimo. Puikiai pavyks iškomunikuoti savo poreikius, parodyti emocijas, aiškiai paaiškinti savo sprendimus. Jus gerai supras, matys, jaus. Visa tai nebus persmelkta jausmų, tai daugiau aiškumas, konkretumas, stabilumas. Stipri žemės stichija, kuri sieks šiandien sukurti rezultatą.

Numerologinės įžvalgos

Viskas arba nieko. Diena, kai gali būti tiek mažų problemų, kurių neįmanoma sužiūrėti. Tačiau gali būti ir pasiteisinusios rizikos. Palanku užsiimti namų ruošos darbais, gerinti jaukumą ir komfortą namuose. Nepalanku melui. Skirkite daugiau dėmesio vaikams.

Psichologinės įžvalgos

Pasikalbėkime apie pinigus. Įsivaizduokite liniją, kurioje jūs esate, kaip jūsų finansinis lygis. Jei pažiūrėtumėte lygiu aukščiau – kokį sekantį lygį matote? Kokie ten žmonės yra? Kokių jums savybių trūksta, o gal kurios trukdo, norint pareiti į sekantį lygį? Ar galite pereiti į jį?

Astropsichologė Samantha Zachh