Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Liūte suteiks žaismingų emocijų. Norėsis daugiau patirti pojūčių sau, dėl savęs, pramogauti, linksmai praleisti laiką. Sieksite dėmesio, kad jus pastebėtų. Ar bus lengva? Ne. Iš aplinkos bus daug kliūčių tam pajausti. Vyraus stipri energija, kuri skatins žvelgti į dienos situacijas gilesniu požiūriu, ieškoti prasmės. Gali nepavykti sklandžiai iškomunikuoti savo emocijų, gali būti sunkiau subalansuoti savo vidinius pojūčius. Saulė jau įžengė į Jaučio Zodiako ženklą, kuris suteiks stabilumo, užtikrintumo. Noras jausti žemę po kojomis. Visgi vidiniai poreikiai labiau sieks pramogų ir aktyvumo. Šiandiena gali jaustis, jog esate užspausti, negalite daryti tai, ko norite, o tai sukels dirglumą, nervingumą. Vyraus permaininga energija – stabilumas, konkretumas kartu su žaisminga ir jausminga savęs išraiška.

Numerologinės įžvalgos

Pabūkite šiandien su savo giminaičiais, artimais. Palanku giminės susibūrimams. Taip pat reiktų stengtis šiandien mąstyti tik kūrybiškai, jokios destrukcijos. Nepatarinėkite griauti, nustoti, mesti, atsisakyti. Reikia skatinti kurti, statyti, daryti, eiti.

Psichologinės įžvalgos

Kaip norite parodyti save? Pamąstykite apie veiksmus, situacijas, kurios tikrai kalbėtų ir parodytų kažką apie tave. Tą tikrąjį tave. Be jokių vaidybų, įrodinėjimų kitiems. Be kaukių. Tas tikras tu. Tai kokie gi tie veiksmai ir saviraiška tavęs?

Astropsichologė Samantha Zachh