Astrologinės įžvalgos

Mėnulis šiandien pereis į Vėžio Zodiako ženklą. Tai bus emociniu lygmeniu saugi diena, kai pavyks jaustis emociškai gerai. Gebėsite jausti saugią atmosferą, skleisti šilumą ir draugiškumą. Norėsis rūpintis ir globoti savo artimą aplinką. Taip ir darykite. Norėsis padaryti kokią naujovę, permainą, kuri būtų netikėta, moderni. Pirmos dienos pusėje puikiai pavyks jausti džiaugsmą, kad viskas tiesiog tobula, kiek to įmanoma jausti kiekvienam individualiai. Antroje dienos pusėje tai atvės. Galimybių šį diena taip pat suteiks gerų, produktyvių. Nukreipkite savo dėmesį labiau šeimai, namams, buities darbams. Pasigaminkite su visa šeima patiekalų, praleiskite vakarą visi drauge. Dar galite mėgautis ugnies stichijos energija, kuri tikrai motyvuos, idėjos generuosis. Pasinaudokite tuo, greitai stichija aprims ir to nesuteiks.

Numerologinės įžvalgos

Puiki pasikartojanti energija, kurią atitinka astrologinė tendencija. Tai diena, kuri skirta namų buities ruošos darbams, jaukaus lizdelio sukimui. Kurkite namuose grožį, harmoniją, balansą, užsidekite žvakių, susitvarkykite, venkite namuose konfliktų.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien puiki diena pasikapstyti savo praeityje. Mintyse pasižiūrėkite atgal, kas yra už jūsų nugaros. Ka ten matote? Kokia vizualizacija iškyla, kai bandote žiūrėti į savo praeitį? Kokios spalvos vyrauja? Kokie pojūčiai? Ką jūsų matomi vaizdai parodo apie jūsų santykį su savo praeitimi?

Astropsichologė Samantha Zachh