Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvyniuose suteiks poreikio gauti naujų žinių, viską perfiltruoti per logikos prizmę, analizuoti ir mąstyti įvairiomis temomis. Vidus sieks laisvės ir nepriklausomybės. Sieks linksmos ir protingos atmosferos kūrimo. Norėsis daugiau bendrauti, dalintis informacija ir rodyti savo intelektą. Diena, kai galite jaustis pats teisingiausias, reikalingiausias, kad jūsų poreikiai būtinai turi būti patenkinti. Tarsi jusite viduje galingą energiją, kuri vers šiandien rodyti ir tenkinti savo poreikius, pasakoti apie juos. Ar pavyks tai padaryti disciplinuotai? Tikrai taip, viskas puikiai pavyks. Iš aplinkos jaustis palanki kontrolė, stabilumo galimybė. Tuo pasinaudoti galite ir dieną praleisti labai strategiškai, planuotai, atsakingai ir, svarbiausia, efektyviai. Diena gali būti palanki visoms veikloms! Svarbiausia tai daryti nuoširdžiai, įsijaučiant, norint, sąmoningai.

Numerologinės įžvalgos

Nauja pradžia, kažką iš naujo permąstyti, pastatyti, sukurti. Tai griovimo energija, kuri nori pirmiausiai panaikinti, kad vėliau padaryti viską naujai. Skleiskite psichologinę ramybę.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien tiesiog praleiskite dieną lengvai, neužkraunant savęs per daug klausimais. Tiesiog įvertinkite savo dabartinę būseną, kokiais trimis žodžiais savo dabartį geriausiai galėtum apibūdinti? Atsakykite greitai ir intuityviai. Savo atsakymus gerai išanalizuokite, ką jie pasako apie jus?

Astropsichologė Samantha Zachh