Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Jautyje suteiks gana stabilias emocijas. Jausis užtikrintumas, tvirtumas, norėsis praktiškumo ir malonių pojūčių. Puiki diena mėgautis maistu, pramogomis, lepinti kūną. Tačiau stiprų ir kokybišką stabilumą bandys išjudinti stipri permainų energija. Emocijos stabilios, bet greitai keičiasi. Poreikiai materialūs, bet greit pabosta. Šiandien gali vyrauti nuobodulys, dirglumas norint kažko naujo, vis kitaip. Norėsis siekti kažko nestandartiško, naujų pojūčių, padaryti ką nors tokio, ko dar nedarėte. Pajausti naujų potyrių. Iš aplinkos gali vyrauti spaudimas, tarsi aplinkybės taip formuojasi, jog aš keisčiausi, mano veiksmai būtų permainingi, staigūs, stiprūs. Stipri permainų energija, tokia pati, kaip šiuo metu esanti ugnies stichija. Ji tik dar daugiau padės greitai ir staigiai keistis, veikti, išdrįsti, rizikuoti.

Numerologinės įžvalgos

Pokyčių ir permainų diena, tobulai sutampanti su astrologine tendencija. Padarykite kažką naujo. Nugriaukite seną taisyklę, sukurkite naują. Laužykite stereotipus. Nustebinkite kitus.

Psichologinės įžvalgos

Ko niekada niekada, tikrai niekada nepadarytumėt?.. Kas jums tikrai yra tabu? O dabar pamąstykite, kodėl? Kokios būsenos, pojūčio bijote? Panagrinėkite savo atsakymą. Jame galimai rasite įdomių atsakymų apie tai, ko galbūt labai norite, bet bijote. Apie tai, ką esate užspaudę savyje.

Astropsichologė Samantha Zachh