Astrologinės įžvalgos

Avino energijos bomba. Mėnulis, Merkurijus, Venera, Saulė Avine ir dar susijungę drauge. Emocijos staigios ir impulsyviai išreikštos. Komunikacija greita ir emocinga. Meilė aistringa ir kaprizinga. Saviraiška aktyvi ir dinamiška. Šiandien gali kilti daug įvairiausių egoistiškų idėjų, veiksmų, norų. Stenkitės nepamiršti ir apie kitus žmones. Norėsis itin ryškiai rodyti save per aktyvų veiksmą, kad aiškiai būtumėt matomas. Norėsite iškart išsakyti savo mintis ir emocijas. Nebus jokio uždelsimo, ar užsisklendimo savyje. Visas jūs tarsi ant lėkštutės ir dar taip greitai. Šios dienos raktažodžiai: daug, aktyviai, aš. Neduok Dieve pasitaikys koks konkurentas prieš akis. Kovingumas, agresija, impulsyvumas, griovimas – šias savybes reiktų išlaikyti balanse, neperspausti, neleisti pasiduoti staigiems impulsams. Atsargiai su ugnimi.

Numerologinės įžvalgos

Jėgos, valios, ištvermės, sveikatos diena. Būkite stiprus tiek fiziškai, tiek psichologiškai. Reiktų atkreipti dėmesį į sveikatą, tačiau nepriimti diagnozių iškart. Tikrinti jas. Judėkite daugiau, nesėdėkite vietoje. Konkurentus gali lengvai nugalėti, jei juos vertinsite kaip lygius sau.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien geriausia terapija – eikite pabėgioti. Išsikraukite. Turi būti aktyvi terapija. Tikrai nereikia piešti, ilgai užsibūti apmąstymuose. Galite įsivaizduoti raudoną spalvą, kad įeinate į ją. Pabandykite susilieti su ja ir ją įvaldyti, t. y. išmokti kontroliuoti. Tarsi įvaldyti vulkaną. Ar galite valdyti vulkaną?.. Pamėginkite tai mintyse!

Astropsichologė Samantha Zachh