Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Vandenyje, kas suteiks šviežių emocijų, kurios sieks laisvės, nepriklausomybės, gal naujų poreikių, o gal tiesiog gebėsite jausti didesnį savęs unikalumą. Noras patenkinti savo pačius keisčiausius norus. Nereikia šiandien daryti tai, kas įprasta ir nuobodu. Norėkite ir mąstykite plačiai ir nestandartiškai! Aplinka jums padės tai padaryti. Pavyks jausti malonumą ir grožį šioje akimirkoje, kas suteiks teigiamų pojūčių. Pavyks ir puikiai veikti, bei aktyviai patenkinti savo poreikius. Veiksmai bus įvertinti, o ypač galite puikiai numatyti ateities perspektyvas. Šiandien visko gali būti tikrai daug, tiek emocijų, poreikių, tiek išradingų idėjų. Galite lengvai kurti didelius projektus, mąstyti plačiai apie visuomenę, save ir savo ateitį. Šiandien galima siekti gausos, visko daug ir neriboti savęs. Tik nepersivalgykite, rinkitės gurmanišką maistą.

Numerologinės įžvalgos

Laisvės, mokslo, žinių ir judėjimo diena. Pagal galimybės pajudėkite, išvažiuokite, gaukite naujų žinių ir patirties. Turintiems vaikų palanku užsiimti edukacija apie kitas kultūras, transportą. Papasakokite vaikams kas yra sėkmė.

Psichologinės įžvalgos

Ar turite autoritetų? Šiandien puiki diena pasikalbėti su jais. Mintimis. Įsivaizduokite savo autoritetą mintyse. Prieikite prie jo. Kokį patarimą jis jums galėtų duoti? Ko norėtumėte jo paklausti? Stebėkite jį: kaip jis kalba, daro, mąsto. Pamėginkite mintyse jį atkartoti. Kelis kartus. Kol pajausite, jog išmokote jo veikimo stilių.

Astropsichologė Samantha Zachh