Astrologinės įžvalgos

Rimtos Velykos. Pirmoje dienos pusėje dar gali vyrauti sąstingis, tačiau bendravimui tai neturi trukdyti. Antroje – daugiau laisvės ir permainingumo. Mėnulis pereis į Vandenio Zodiako ženklą, kas suteiks šviežių emocijų, gal naujų poreikių, o gal tiesiog gebėsite jausti didesnę laisvę. Noras patenkinti savo pačius keisčiausius norus. Didžiausia šiandienos esmė – Plutono energija, kuri yra grubi ir nemėgstanti juokų. Ji neatsižvelgs į jūsų norus, nes ji stebi viską iš labai aukštai ir jai svarbu bendra prasmė. Šiandien Plutonas prašo transformacijos. Paleisti praeitį, seną konservatizmą, senus įsitikinimus, pasenusius poreikius. Prašo įsileisti naujoves. Ganėtinai sunki užduotis šventinę dieną, tačiau tai puikiai atitinka Kristaus prisikėlimo Velykų šventės energiją – atgimimas po mirtis. Taip ir jūs – mirkite ir atgimkite.

Numerologinės įžvalgos

Diena tinkama dvasingumui, skatinti vertybes. Taip pat nereikia per daug užsisėdėti rutinoje ar disciplinoje. Geriau elgtis laisviau, lengviau, nebūtinai pagal įprastą dienos ritmą. Palanku dalinti patarimus apie sveiką gyvenimo būdą, dvasingumą.

Psichologinės įžvalgos

O dabar įsivaizduokite, kad norint gyventi toliau, jums reikia kažką palaidoti. Kokias savybes, ydas, baimes esate pasiruošęs palaidoti? Gal skambės baisiai, bet galite mintimis įsivaizduoti, jog gulite karste, iš jūsų išeina visa tai, ką reikia palaidoti ir tai lieka jame, o jūs visas šviežias išlipate lauk. Karste lieka tai, kas nereikalinga, o jūs atgimstate naujai.

Astropsichologė Samantha Zachh