Astrologinės įžvalgos

Mėnulis pereina į Ožiaragio Zodiako ženklą ir iškart galime užuosti griežtumo kvapą... Tvarka, struktūra, disciplina. Norėsis tiesiog būti brandžiam, ne tokiam jausmingam, kad jokia emocija nesumaišytų pasiekti mano siekiamo tikslo. Emocijos gali būti šiek tiek užspaustos, nes norėsis viską gerai įvertinti, o ne pasiduoti emociniam impulsui. Kad tik nesugriūtų mano planas ir strategija, todėl galite mažiau komunikuoti, bendrauti. Papasakoti apie savo poreikius šiandien gali būti sunkiau, nes jie tiesiog suspausti, kad netrukdytų. Antroje dienos pusėje gali laukti maloni staigmena, kuri įneš permainą. Gal tai nauja žinia? O gal jūsų įdirbio rezultatas, kai jūsų susispaudimas turės teigiamų rezultatų, kai jūsų pasirinkta ir išlaikyta strategija buvo efektyvi. Dienoje gali vyrauti dviprasmiški pojūčiai. Emocijos šaltesnės, tačiau mėgautis pačia diena, ar joje esančiais maloniais dalykais pavyks.

Numerologinės įžvalgos

Savo idėjų įgyvendinimas. Ne tik kurkite, bet ir darykite. Palanku gauti bent vieną naują mintį, kuri jums suteiktų impulsą veiksmui. O tuomet turite bendrauti apie tai, kalbėti, galbūt net padėti patarimais kitiems. Nepamirškite savo brolių/sesių – šiandien patarimas jiems gali būti išties naudingas.

Psichologinės įžvalgos

Prisiminkite ambiciją, kurią norite pasiekti. Kur tą galutinį tikslą matote? Ar jis toli? O gal arti? Pamėginkite dabar įvairiais veiksmais ir dialogu su savimi labiau priartinti tą tikslą prie savęs. Kokia disciplina tai priartintų? Ko turėčiau atsisakyti, kad tai pasiekti? Ar aš galiu to atsisakyti?

Astropsichologė Samantha Zachh