Astrologinės įžvalgos

Šiandien svarbu nereaguoti per impulsyviai, per staigiai, nenusivilkite iškart viskuo. Tiesiog galite būti nepatenkinti savo daromais veiksmais, iš aplinkos gali jaustis agresyvumas jūsų smalsumui ir optimizmui. Tiesiog kiekvienoje situacijoje šiandien nepavyks padaryti visko 100% ir gerai, ir būti pilnai patenkintu. Reiks rinktis: tam tikrus dalykus padarau, o tam tikrus savo poreikius palieku kitai dienai. Mėnulis Šaulyje suteiks daug vidinės motyvacijos ir norą filosofuoti. Gebėsite mąstyti optimistiškai, rimtomis temomis, kurti projektus ir didžias idėjas. Norėsis pažinti ir panaudoti savo išmintį, rodyti autoritetą. Tiek vidinių poreikių gali būti daug, jie norėsis išsireikšti plačiai, tiek veiksmai bus tarsi visažiniai ir būtinai norės būti įgyvendinti. Lūkesčiai gali nebūti pasiekti, tačiau gebėti patirti šioje dienoje gerų emocijų ir jausmų, pasitenkinimo iš grožio, estetikos – gali pavykti.

Numerologinės įžvalgos

Energijos nukreipimo diena. Palanku tarsi „maitinti“ savo aplinką sava energija. Darykite viską su emociniu užsidegimu, kiekviename žingsnyje jauskite ir išjauskite jį. Palanku sveikatos gerinimui, žolininkystei. Taip pat nekonfliktuoti su moterimis.

Psichologinės įžvalgos

Pamąstykite apie tai, ar kartais per dideli nori nepridarė bėdų? Ar per dideli lūkesčiai nesukuria nusivylimo? Kaip tai balansuoti? Svajoti, aprėpti daug, bet išlikti patenkintu? Kaip tai padaryti man? Vienareikšmiško atsakymo nėra! Yra tik tavo asmeninis atsakymas tau.

Astropsichologė Samantha Zachh