Juk gyvenimas ir šiuo sudėtingesniu laikotarpiu nesustoja. O sunkumus įveikti dažniau jums padės giedra nuotaika.

Mėnesio pradžia, Saulei, Venerai, o nuo balandžio 4-os dienos ir Merkurijui, keliaujant Avino ženklu, tinkamas metas ryžtingiems gyvenimo pokyčiams. Atšventus Velykas, norėsis į gyvenimą įnešti daugiau įdomumo, imtis naujų sumanymų, neišbandytų veiklų.

Mėnesio viduryje, balandžio 15 dieną, Venera pereis į Jaučio ženklą. Tai tinkamas laikas materialaus pagrindo klojimui, suplanuotiems stambesniems pirkiniams.

20-tą dieną Saulei perėjus į Jaučio ženklą, trečiąją dekadą į pirmą planą kils darbų ir karjeros klausimai.

Balandžio 23-ią dieną Uranas su Venera susijungs Jaučio ženkle. Šis laikas ypač tiktų norintiems pereiti į naują darbą, nutarusiems keisti veiklos kryptį. O 24-tą Marsui iš Dvynių perėjus į Vėžio ženklą, norėsis pagrindinį dėmesį skirti tarpusavio santykiams, šeimos vertybių stiprinimui, namų jaukumo kūrimui.

Sėkmės bei džiugių patyrimų jums balandį!


Avinas

Permainingas kaip audringa jūra, mėnuo.

Įdomus netikėtomis situacijomis, vidinės harmonijos paieška. Jo palankiomis jums dienomis būsite linkę ieškoti naujų galimybių bei išeičių, sieksite asmenybės laisvės pasirinkimuose.

Jau pirmąją mėnesio dekadą Jūsų ženkle viešint Saulei, Venerai ir Chironui, o Velykų dieną atkeliavus ir Merkurijui, būsite ryžtingi, greiti. Pirmos dekados dienomis netgi linkę žodžių nevynioti į vatą, nesitaikstantys su dvigubais standartais.

Jums ypač palanki, Saulei viešint karališkajame laipsnyje, balandžio 7-oji diena. Panaudokite šį žvaigždžių palankumo metą seniau brandintų idėjų realizavimui. Šis laikas jums ypač palankus draugystės ir meilės kūrimui.

Antrosios dekados dienos – ypatingas laikas esminiams gyvenimo pokyčiams. Kam – darbuose, o kam – ir asmeniniame gyvenime. Balandžio 14-tą dieną, Saulei keliaujant jūsų ženklo griaunamuoju laipsniu, būkite atidesni kelyje ir buityje.

Mėnesio vidurys, Venerai perėjus į Jaučio ženklą, tiktų stambesniems suplanuotiems pirkiniams, nekilnojamo turto paieškoms bei įsigijimui.

Atšventę gimtadienius, jausitės kupini jėgų ir įkvėpimo. Laikas tiktų darbo naujoje vietoje pradžiai, palankus ir nutarusiems keisti gyvenamą vietą.

19-tą dieną Saulė su Merkurijumi susijungs tame pačiame jūsų ženklo laipsnyje. Tai laikas naujų projektų pristatymui, darbų pateikimui.

Nuo balandžio 20-os dienos Saulei iškeliavus iš jūsų ženklo, tempas kiek palėtės. Tai rezultatų apibendrinimo laikas. Puikus norintiems kurti bei stiprinti gražius partnerystės ryšius.

Jautis

Pokyčių mėnuo.

Jo dienomis Uranui tebekeliaujant jūsų ženklu, gyvenimas gali pateikti nelauktų įvykių, iššūkių, o kartu ir naujų galimybių. Siekiant sėkmės ypač svarbus bus jūsų gebėjimas atsirinkti svarbiausius uždavinius bei tikslus, neiškrypti iš savo kelio, atkakliai judėti pirmyn.

Mėnesio pradžia palanki paruošiamiesiems darbams. Kruopščiau apmąstykite savo tolesnius planus, būsimus žingsnius. Po šventiškų dienų – laikas ne tik detalesnei situacijų analizei, bet ir tolesnių planų kūrimui. Draugystei ir meilei jums ypač palankios balandžio 13-ta ir 14-ta dienos, Mėnuliui viešint jūsų ženkle.

Antrąją dekadą norėsis greitesnių veiksmų bei sprendimų. Balandžio 15 dieną į jūsų ženklą atkeliaus Venera, o 20 dieną ir Saulė. Šios dienos – metas geroms ir jūsų asmeninio gyvenimo permainoms.

Laikas, kai galėtumėte kalnus nuversti – jums trečioji balandžio dekada. Saulei, Merkurijui, Venerai ir Uranui keliaujant jūsų ženklu – tai ypatingas metas materialaus pagrindo kūrimui. Tad pasiraitoję rankoves imkitės pačių svarbiausiųjų darbų. Dienos palankios darbui naujoje darbo vietoje, projektų pradžiai. Tinkamas karjeros pokyčiams, palankus ketinantiems pradėti naują veiklą.

Mėnesio pabaigos dienos tinkamos statybų, remonto darbų pradžiai bei tęstinumui.

Dvyniai

Dalykinių ir asmeninių pažinčių mėnuo.

Merkurijui keliaujant Avino ženklu, norėsis daugelį problemų išspręsti išsyk, lyg vienu iškvėpimu. Tai metas, kai lengviau rastumėte bendraminčių siekiamam tikslui, o kai kas, dar tebeieškantis savojo žmogaus – ir gyvenimo bendrakeleivį.

Pirmosiomis balandžio dienomis, Kylančiam Mazgui nuo balandžio 2-os įžengus į griaunamąjį jūsų ženklo laipsnį, gautą informaciją bei sąskaitas kruopščiau tikrinkite. Draugus ir verslo partnerius atidžiau atsirinkite. Šiomis dienomis ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodytų, svarbu bus įveikti pandemijos sukeltą psichologinį nuovargį, stengtis pamatyti šviesą tunelio gale.

Pasidžiaugę Velykų švente ir smagiomis su mažaisiais laisvalaikio pramogomis, imkitės svarbiausiųjų darbų.

Pirmos dekados dienos ypatingos ir šeimos ryšių stiprinimui.

Antroji dekada Saulei, Merkurijui ir Venerai keliaujant Jaučio ženklu, ragins kaupti jėgas, kurti detalius ateities planus. Dienos iki balandžio 24 d. jūsų ženklu keliaujant Marsui – jums svarbiems pasirinkimams. Kas rinksis naują pagrindinę veiklą, o kas ieškos papildomų savirealizacijos galimybių.

Marsui perėjus į Vėžio ženklą, paskutinę balandžio savaitę stiprinkite savo sveikatą, daugiau dėmesio skirkite sportui, aktyviai fizinei veiklai gryname ore.

Vėžys

Balandis jums veržlus, energingas mėnuo.

Jo dienomis galite ženkliau pasistūmėti savo tikslų link. O kai kas ieškosite ir naujų nuotolinių darbų galimybių. Mėnesio pradžia suteiks progų gilesniems gyvenimo prasmės apmąstymams. Norėsis atrasti vidinę pusiausvyrą, namuose kurti sau ir artimiesiems emocinį komfortą.

Sulaukę džiugios pavasario šventės, ruoškite smagias šeimos iškylas, dažniau įkvėpkite gaivaus bundančio miško oro. Tam ypač palanki pirmoji balandžio dekada.

Pirmos dekados pabaiga palanki atliktų darbų, pasiektų rezultatų apibendrinimui. Emociškai jautresnis metas keičiantis Mėnulio fazei būtų balandžio 11 diena, kai ypač svarbu būtų išlaikyti emocinę pusiausvyrą. O nuo balandžio 12-os, palankių Mėnulio jaunaties ritmų įtakoje, tinkamas metas norintiems imtis pribrendusių permainų. Tad antros dekados dienos palankios karjeros pokyčiams, persikraustymui į naują gyvenamą vietą.

Balandžio 20-ą dieną, Saulei perėjus į Jaučio ženklą, tinkamas metas gyvenimo sąlygų gerinimui, remonto-statybų darbams, palankus įsikūrimui naujoje vietoje.

24-ą dieną Marsui atkeliavus į jūsų ženklą norėsis pagrindinį dėmesį skirti šeimos ryšių stiprinimui, draugystei ir meilei, harmonijos ir santarvės namuose kūrimui.

Liūtas

Naujų kelių paieškos mėnuo.

Ateina laikas į daugelį situacijų pažvelgti plačiau, naujesniu žvilgsniu, suvokiant pasikeitusias aplinkybes, apžvelgiant tolesnes judėjimo kryptis.

Norintiems į gyvenimą pažvelgti nauju žvilgsniu, palanki jau mėnesio pradžia. Jos dienomis lengviau atrasite anksčiau nepastebėtas galimybes bei išeitis. Beje, pirmąją dekadą būkite atidesni buityje ir kelyje, atsakingiau prisiimkite naujus įsipareigojimus.

Puiki Velykų šventė džiugins giedra nuotaika, smagiu margučių ridenimu. Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, norėsis daugiau bendrauti. Tad pirmąją dekadą imkitės konkrečių veiksmų įgyvendindami svarbiausiuosius tikslus. dienos tiktų karjeros pokyčiams.

Mėnesio viduryje iš Avino į Jaučio ženklą perėjus Venerai, tinkamas metas suplanuotiems stambesniems pirkiniams. O balandžio 19-ą Saulei su Merkurijumi viešint tame pačiame Avino ženklo laipsnyje, lengvai duodamus pažadus vertinkite realistiškai.

Nuo balandžio 20-os Saulei iškeliavus iš Avino ženklo, jums ramesnis atokvėpio metas, kai pagrindinį savo dėmesį nukreipsite darbų ir karjeros kūrimo link.

Nuo balandžio 24-os Marsui įžengus į Vėžio ženklą, į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai. Tai tinkamas metas stiprinti šeimos vertybes, kurti gražius tarpusavio ryšius.

Mergelė

Kontrastų kupinas mėnuo.

Jo dienomis norėsis dažniau į gyvenimą pažvelgti linksmiau, nepaisant viruso sukeltų apribojimų, atrasti kuo pasidžiaugti.

Mėnesio pradžioje į priekį judėkite patikrintais žingsneliais, atsispirdami nuo to, kas jums geriausiai sekasi. Velykos atneš naujas viltis. Tai metas jūsų dvasiniam atgimimui. O smagus margučių ridenimas suteiks puikių progų pradžiuginti mažuosius.

Pirmoji mėnesio dekada ragins ieškoti naujų galimybių, darbo variantų. Šiomis dienomis svarbu bus stiprinti tarpusavio ryšius, gausinti šeimoje draugystę ir meilę.

Nuo balandžio 15-os Venerai atkeliavus į Jaučio ženklą, antroji dekada – palankus laikas norintiems ieškoti papildomų finansinių šaltinių. 20-tą dieną Saulei perėjus į Jaučio ženklą jums prasidės pats darbymetis. Tai tinkamas metas norintiems pertvarkyti savo namus, permąstyti siekiamus siekius, išsikelti naujus konkrečius uždavinius.

23-ią dieną Uranas su Venera susijungs Jaučio ženkle. Galimi netikėti pokyčiai darbuose. Šią dieną realiai įvertinkite savo finansines bei karjeros galimybes.

Mėnesio pabaigoje siekdami tikslų imkitės mažų, bet užtikrintų veiksmų. Tai laikas kai į priekį galėsite judėti lėčiau, bet sėkmingai.

Svarstyklės

Balandis jums pusiausvyros paieškos mėnuo.

Jos, kaip bandydami sulyginti svarstyklių lėkšteles, ieškosite tarp norų, troškimų ir galimybių, tarp darbų ir aktyvaus poilsio. Mėnesio pradžia – tinkamas metas ne tik darbams, bet ir partnerystės santykių kūrimui bei tobulinimui. Atraskite tas savybes, kurias norėtumėte patys savyje pastiprinti ar pakeisti.

Balandžio pradžioje, Kylančiam Mazgui viešint griaunamajame Dvynių ženklo laipsnyje, gautas žinias, kaip ir dokumentus, kruopščiau tikrinkite, rezervuočiau vertinkite ir lengviau jums duodamus pažadus.

Pirmąją dekadą palanki kolektyvinė veikla, tad siekdami tikslų apjunkite jėgas.

Antrąją dekadą, Saulei ir Merkurijui tebekeliaujant jums opoziciniu ženklu, nors ir norėtųsi greitesnių rezultatų, tolesnius žingsnius kruopščiau apmąstykite. Būtina darbus derinti su aktyviu poilsiu, o bendraujant – siekti emocinės pusiausvyros.

Balandžio 15-ą Venerai iš Avino perėjus į Jaučio ženklą, į pirmą planą iškils finansiniai klausimai. 20-ą balandžio Saulei iškeliavus iš jums opozicinio ženklo, jums prasidės aktyvus energingas laikotarpis, tinkamas papildomų finansinių šaltinių paieškai.

Paskutinė balandžio savaitė, 24-ą Marsui iškeliavus iš Dvynių ženklo, metas rezultatų apibendrinimui, šeimos ryšių stiprinimui.

Skorpionas

Balandis jums – netikėtumų kupinas mėnuo.

Jo dienomis gyvenimas gali stebinti nelauktomis naujienomis, aplinkinių reakcija.

Balandžio pradžia – vidinei ir išorinei švarai bei tvarkai. Tai puikus metas pertvarkyti darbo vietą ir namus, o kartu peržiūrėti savo mintis, atsisakant tų, kurios jus stabdo, trukdo judėti į priekį.

Velykos džiugins margučiais bei smagiomis šeimos pramogomis.

Pirmąją dekadą lengviau atskleisite kūrybinius, meninius sugebėjimus.

Antros dekados pradžioje ieškokite papildomų darbų, naujų finansinių galimybių.

Mėnesio viduryje, Venerai įžengus į jums opozicinį Jaučio ženklą, susilaikykite nuo neplanuotų emocinių pirkinių. Šiuo laikotarpiu ypač daug dėmesio ir jėgų patartina skirti einamiesiems reikalams.

Saulei atkeliavus į jums opozicinį ženklą, darbų tempas gali kiek palėtėti. Tai tinkamas laikas, kaip nuo aukšto kalno pažiūrėti, ką jau nuveikėte, įvertinti tolesnes perspektyvas.

24-ą dieną Marsas atkeliaus į Vėžio ženklą. Tai tinkamas laikas interjero pertvarkai, namų jaukumo kūrimo darbams. Apgaubkite savo meile ir dėmesiu artimuosius. Gerų žodžių ir švelnumo juk nebūna per daug.

Šaulys

Balandis jums apgalvotų sprendimų mėnuo.

Jo dienomis siekiant sėkmės reikėtų nepaskubėti, tiek veiksmuose, tiek ir sprendimuose. Ypač svarbu bus tinkamai įvertinti situacijas bei aplinkybes, dažniau įsiklausyti į šalia esančių nuomonę.

Jau mėnesio pradžioje, Marsui keliaujant jums opoziciniu ženklu, būtinas didesnis atsargumas buityje ir kelyje, visa kam duokite daugiau nei įprastai laiko. Kurkite giedrą, kūrybingą namuose atmosferą. Velykų šventės suteiks galimybę ir jums atgimti naujiems sumanymams.

Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, stiprės noras pasidžiaugti buvimu kartu, namų jaukumu. Visi kartu kurkite gražius ateities planus.

Pirmąją dekadą Avino ženklu keliaujant Saulei ir Venerai vertindami situacijas išlaikykite realų požiūrį. Šiuo laikotarpiu kruopščiau planuokite ir finansinius srautus.

Balandžio 15-tą, Venerai, iškeliavus iš Avino ženklo, metas skinti savo darbų ir pastangų vaisius.

Balandžio 20-tą, Saulei ir Merkurijui perėjus į Jaučio ženklą, svarbu bus ne tik žodžiai, bet ypač jūsų darbai. Tai dienos, kai savo pavyzdžiu galėsite įkvėpti kitus. Šiomis dienomis materialų pagrindą kurkite kaip geras mūrininkas dedami plytą po plytos, pasitelkdami buitiniams darbams ir šeimos narius.

Ožiaragis

Mėnuo, kurio dienoms tiktų posakis: lašas po lašo ir akmenį pratašo.

Jo dienomis ypač daug dėmesio reiktų skirti tarpusavio santykiams. Kai kurie būsite nusiteikę ryžtingoms permainoms, ypač jei būtų perpildyta jūsų kantrybės taurė.

Pirmąją savaitę stiprinkite gražius tarpusavio ryšius. Išreikškite gražius savo jausmus brangiausiam žmogui, parodykite jam savo dėmesį bei širdies dosnumą.

Sulaukę Velykų šventės, kurkite namuose emocinį komfortą. Dienos džiugins margučių ridenimu, smagia pavasarine nuotaika. Balandžio 4-ą dieną Merkurijui atkeliavus į Avino ženklą, imkitės tų veiklų, kurios jus džiugintų. Skirkite daugiau laiko savo augintiniams ir mėgstamam hobiui.

Vėlesnės pirmos dekados dienos palankesnės konkretiems buitiniams darbams. O kartu darbuodamiesi stiprinkite partnerystės ryšius, bendraudami venkite konfliktų – juk kai kada išties patylėjimas gali būti auksu. Prasidėjusi Mėnulio jaunatis nuo balandžio 12-os tiktų naujiems sumanymams bei planams.

Nuo balandžio 15 d. Venerai atkeliavus į Jaučio ženklą, tinkamas metas siekiantiems profesinio meistriškumo, karjeros augimo.

Nuo balandžio 20-tos, Saulei įžengus į Jaučio ženklą, metas svarbiausiems sumanymams, materialios gerovės kūrimui. 23-ią dieną svarbių sutarčių geriau nepasirašinėti – Uranas su Venera keliaus tuo pačiu Jaučio ženklo laipsniu. Šią dieną galimi netikėtumai, planų kitimas. Jų pasirašymui palanki paskutinioji balandžio savaitė.

Vandenis

Balandis jums – vidinių atradimų mėnuo.

Jo dienomis netikėtai patys sau galite atrasti dar neįžvelgtas galimybes bei naujus kelius. Mėnesio pradžioje bendraudami

dažniau dalinkitės su šalia esančiais linksmais pokštais bei džiugia nuotaika. O štai balandžio 2-ą, Kylančiam Mazgui viešint griaunamajame Dvynių ženklo laipsnyje, gautą informaciją rūpestingiau tikrinkite. Vėlesnės dienos džiugins švenčių laukimu, o sulaukę Šventų Velykų – dalinkitės gražiomis ateities idėjomis.

Saturnui ir Jupiteriui keliaujant jūsų ženklu jau pirmąją dekadą iš vienos pusės norėsis imtis ryžtingų veiksmų, iš kitos vis dar galite susidurti su esamais apribojimais. Tad lankstumas ir gebėjimas rasti sprendimus ir iš sudėtingesnių situacijų jums pravers.

Nuo balandžio 12-os Mėnulio jaunaties įtakoje – pats metas naujų idėjų įgyvendinimui. Venerai įžengus į Jaučio ženklą nuo balandžio 15-os, antros dekados dienos palankios darbo pokyčiams, tinkamos ir norintiems keisti gyvenamą vietą.

Saulei perėjus į Jaučio ženklą nuo balandžio 20-os metas, kai jūsų pastangos galės jau duoti konkrečius rezultatus. Tad imkitės svarbiausiųjų sumanymų.

Paskutinėmis mėnesio dienomis dažniau lankys kelionių ilgesys, naujų įspūdžių troškulys. Tad dažniau išsiruoškite į pavasarėjančią gamtą, organizuokite kad ir trumpas šeimos išvykas. O bendraudami stiprinkite draugystės ir meilės ryšius.

Žuvys

Įdomus mėnuo.

Balandžio dienos jums gali būti kupinos netikėtų žinių, įvykių bei situacijų. Jomis jums padės optimistiškas požiūris į gyvenimą. Tokia gali būti jau šio mėnesio pradžia. Beje, pirmosiomis dienomis rūpestingiau rinkitės kontaktus. Nebūtinai viskas ką išgirsite bus tiesa.

Sulaukę Šventų Velykų susisiekite su seniai matytais artimaisiais, pradžiuginkite skambučiu seniau matytus draugus.

Pirmos dekados dienos tinkamos informacijos paieškai, suplanuotiems konkretiems veiksmams.

Emociškai jautresnė, Mėnulio ritmų įtakoje, jums balandžio 11-a – svarbu bus išlaikyti emocinę pusiausvyrą. O štai prasidėjusi jaunatis nuo balandžio 12-os suteiks progų daugiau pasiekti ne tik darbuose, bet ir asmeninėje savirealizacijoje.

Antrąją dekadą į pirmą planą iškils tarpusavio santykių klausimai. O taip pat būtinybė sportu, aktyvia fizine veikla stiprinti savo sveikatą.

Saulei perėjus į Jaučio ženklą į šeimos buitinių klausimų sprendimą įtraukite ir mažuosius. Pats geriausias darbinis auklėjimas bus gražus jūsų pavyzdys, dirbant kartu.

24-ą dieną, Marsui perėjus į Vėžio ženklą stiprės jūsų intuicija bei įžvalgos. O taip pat ir meniniai sugebėjimai. Tad daugiau laiko skirkite kūrybiniams darbams.