Vis tik 5 Zodiako ženklai nebijo būti ryžtingi, netgi negailestingi ir išbraukti iš savo gyvenimo žmones:

Avinas

Avinas nelaiko savo gyvenimo to, ko jam nereikia. Jei stipriai įžeidėte šio Zodiako ženklo atstovą ar, dar blogiau, išdavėte, jūs jam esate miręs. Avinas negaiš laiko, aiškindamasis priežastis, motyvus, nesvarstys, ar suteikti jums dar vieną šansą. Pirmas netinkamas poelgis, ir Avino ženklo žmogus išbrauks jus iš savo gyvenimo. Jam taip geriau.

Jautis

Jautis, priešingai nei Avinas, skirs laiko ir dėmesio, kad priimtų sprendimą, kaip toliau rutuliosis jūsų draugystė ir santykiai. Jei sprendimas bus jūsų nenaudai, Jautis nebedvejos ir lengva ranka išbrauks jus iš savo gyvenimo. Jis paprasčiausiai pradings, užblokuos jus socialiniuose tinkluose, nė kartelio neatsisukęs atgal.

Liūtas

Liūtas linkę išbraukti žmones iš savo gyvenimo, bet ne todėl, kad kažkas įžeidė, o todėl, kad jis mėgsta būti savimi. Beje, Liūtai visiškai nenori įskaudinti tokiu savo elgesiu. Po šiuo ženklu gimę žmonės visada siekia būti pirmi, todėl atkakliai kopia į viršūnę. Jei dėl tos viršūnės Liūtui teks išbraukti iš savo gyvenimo kažkokius žmones, jis ilgai nedvejodamas tai padarys.

Skorpionas

Draugystės klausimais Skorpionai labai išrankūs, draugų turi nedaug. Šie žmonės linkę apsiriboti nedideliu ratu žmonių, kuriais gali pasitikėti. Taigi, jei Skorpionas išbraukė jus iš savo gyvenimo, vadinasi, pasielgėte netinkamai jo atžvilgiu. Jis nepabijos taip pasielgti, tiesa, nemėgsta šito daryti, todėl stengiasi iki to neprieiti.

Vandenis

Vandeniai mėgsta bendrauti, tačiau yra savotiško sukirpimo, todėl draugiškuose santykiuose jiems dažnai pasidaro nuobodu. Vandenis gana greitai pasistengs atsikratyti žmonių, kurie nepritaria jo idėjoms, nerimtai jį vertina ar laiko ekscentrišku keistuoliu. Vandenio ženklo žmonės nėra grubūs, tiesiog nemato prasmės draugauti, jei nejaučia, kad jūs iš tiesų juos suprantate.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)