Astrologinės įžvalgos

Pozityvus pirmadienis, galintis suteikti gero starto visai savaitei. Gebėsite jaustis saugiai, komfortabiliai. O jei dar sekmadienį praleidote gražiai ir jaukiai su šeima, giminaičiais – vidinė ramybė gali būti dar stabilesnė. Gebėsite skleisti optimizmą į savo artimą aplinką. Šiluma, draugystė, rūpestingumas, šeimyniškumas, emocionalumas – šios dienos raktažodžiai. Protas mąstys kūrybiškai ir suteiks daug naudos emociniam fonui. Efektyviai pavyks išsakyti savo pojūčius, jausitės išklausyti. Dienos bėgyje gali nutikti staigus ir pozityvus netikėtumas, pagalba. Venera įžengs į Avino Zodiako ženklą – tai vienintelis dienos dirglumas. Jausmingumas gali šokinėti, būti nepastovus, nenuspėjamas, o tai suteiks sunkumą pajausti malonumą, pasitenkinimą, harmonijos pojūtį. Dėl per dinamiškų jausmų spektro emocinis stabilumas gali šiek tiek išsijudinti. Veneros Avine pliusas – daug aistros, potyrių. Minusas – nepasitenkinimas, jei viskas vyksta per lėtai.

Numerologinės įžvalgos

Diena skirta vaikams, kai turite pamėginti jiems suteikti galios, stiprybės, jėgos. Leiskite jiems pabūti vadovams. Taip pat nepalanku per grubiai elgtis su kitais, stenkitės pasitikėti savimi, ne bijoti ir dėl to pradėti manipuliuoti žmonėmis.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien padirbėkite su raudona spalva. Ar matote ją savo kūne? Kur? Ar ji jūsų nedegina? Ar veikia harmoningai? Jei jaučiate per didelę jos koncentraciją, degimą – sutvarkykite spalvos intensyvumą pasinaudodami vizualizacijomis. Ji turi jus motyvuoti, suteikti aistrą gyventi ir mėgautis!

Astropsichologė Samantha Zachh