Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Dvynių Zodiako ženkle suteiks laisvės ir lengvumo pojūčio. Norėsis žinių, bendravimo, pabūti su žmonėmis ir tiesiog smagiai praleisti laiką. Norėsis lengvumo ir paprastumo. Aktyviai! Gal sportas, gal kita bet kokia aktyvi veikla, bet poreikiai bus dinamiški. Emocijos gali šiek tiek šokinėti, greitai užsiplieksti, bet lygiai taip pat greitai ir nurimti. Emocinis staigumas, greitumas. Noras parodyti save veiksmais, per aktyvias veiklas. Vidinis polėkis drąsai, ryžtui. Kovingumas, intelektuali konkurencija. Tai puikiai pavyks suderinti su disciplina, kai laikymasis plano ir gebėjimas susispausti suteiks jums pergalę prieš jūsų konkurentus. Elkitės kitaip, neįprastai ir viskas pavyks. Kai protas šiuo metu plaukios savo fantazijose Žuvų energijoje – tai suteiks dirglumo, nes šiandien norisi logikos, aiškumo, faktų ir protingos informacijos. Ideali diena aktyviems pardavimams.

Numerologinės įžvalgos

Statuso ir pasiekimų diena. Būkite stiprūs, drąsūs, ryžtingi, siekiantys ir žinantys ko norite. Tik nereikia dalinti destrukcinių patarimų, griauti, naikinti. Daugiau kurkite tikslus, išnaudokite savo turimą statusą ir galimybes geriems darbams.

Psichologinės įžvalgos

Susikaupti šiandien gali būti sunkiau, todėl tiesiog padarykite aktyvias ir greitas praktikas. Staigiai pajauskite save, savo kūną ir paklauskite: „Kur manyje yra aistra? Aistra gyventi, mylėti, mėgautis? Kaip ši aistra manyje atrodo?“ Patyrinėkite tai. Jei yra tamsių spalvų – pašalinkite jas ir pakeiskite šviesiomis.

Astropsichologė Samantha Zachh