Astrologinės įžvalgos

Merkurijus peržengęs į Žuvų Zodiako ženklą suteiks dar daugiau jau ir taip stipriai veikiančios Žuvų energijos. Protas pradės mąstyti vaizdiniais, pojūčiais, intuityviai. Atsiras nors daugiau kurti, užsiimti menu, pasinerti kūryboje. Gali vyrauti keistas jausmas dėl šios dienos realybės, tarsi apmąstymai ar viskas gerai, ar viskas taip turi būti? Kodėl taip yra? Sukils nusivylimas, pesimizmas. Emocijos bus itin permainingos, kai šokinėti gali kas 5 min. Emocinis nuobodulys, kuris vers dirgliai jaustis ir vis kažką daryti, kad tik padaryti ir neužsistovėti vienoje vietoje. Gali iškilti įvairių pagundų, neaiškių minčių ir norų. Jausis iš aplinkos spaudimas, jog reikia laikytis tam tikrų taisyklių, negalima taip staigiai ir neapgalvotai jaustis. Tarsi vidiniame pasaulyje vyrauja stabilumas, konkretumas, ilgalaikiškumas, bet taip pat norisi ir visą tai mesti ir daryti naujai, nestandartiškai. Gali būti sunku daryti ilgus, nuobodžius, ilgalaikius darbus.

Numerologinės įžvalgos

Reiktų nelaikyti savo jausmų – aiškiai juos išreikšti. Palanki diena kūrybai, hobiams. Tai diena, kai turi vyrauti harmonija, balansas, ar grožis. Palanku užsiimti namuose įvairiais darbais, amatais. Laisvai dalinkitės viskuo, nekaupkite!

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Kokių turiu pagundų? Kokių savo norų negaliu pakęsti, noriu juos nuslėpti, užgožti..? Kas manyje nesiderina su mano moralės normomis?“

Astropsichologė Samantha Zachh