Astrologinės įžvalgos

Dviprasmiškas pirmadienis, kai pirma dienos pusė gali būti gana stabili, konkreti, vyraus tam tikra struktūra, pavyks išlaikyti harmoniją. Antroji – intensyvi ir dirgli. Mėnulis Ožiaragyje suteiks emocijų sumažėjimą, suspaudimą. Galimai nesinorės daug nei pačiam jausti, nei rodyti emocijas aplinkai. Tarsi vidinis pasaulis šiek tiek užspaustas. Pirmoje dienos pusėje tai nesukels sunkumų ar blogų pasekmių. Gali puikiai pavykti suderinti sausą strategiškumą su kūrybinėmis idėjomis. Tačiau antroje dienos pusėje gali pradėti jausti dirglumas, kai nebus taip lengva suprasti kodėl, kas vyksta ir kaip tai pašalinti. Reikės tiesiog leisti sau intensyviai jausti emocijas, šaltu žvilgsniu pažvelgti į savo giliausią pasąmonės vietą. Ištraukti iš savo mąstymo apie ambicijas kertines negatyvias vietas. Didelio aktyvumo išorėje nesijaus, tačiau viduje viskas kunkuliuos. Išlaikykite ramybę! Jei ko netekote šią dieną – galimai jums to nebereikia!

Numerologinės įžvalgos

Balansas, harmonija, teisingumas, sąžiningumas – šios dienos esmė. Vengti konfliktų, o jei jie iškyla iškart spręskite juos. Tai ir vidiniai konfliktai jūsų viduje. Tiek vidinės, tiek išorinės jėgos pasireiškimas per laisvą ir nepriklausomą energiją. Skirkite daugiau dėmesio vyras, tėvui. Su jais nekonfliktuoti.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien padirbkite su juoda spalva. Ar matote jos savo kūne? Kur? Išvalykite ją. Kokia spalva norėtumėte juodąją pakeisti? Įsivaizduokite, jog įkvepiate šviesią ir ryškią spalvą, o iškvepiate juodą, pilką.

Astropsichologė Samantha Zachh