Astrologinės įžvalgos

Šiandien Mėnulis įžengs į Šaulio Zodiako ženklą, o tai suteiks didesnį optimizmo jausmą, nei buvo vakar. Norėsis padaryti kažką gero, protingo, filosofinio ir prasmingo. Vidinis jausmas bus galingas, manysite, jog daug žinote, norėsite tai papasakoti ir perduoti aplinkai. Tarsi jumyse yra kažkas gero ir gražaus. Tačiau šiandien diena suteiks kliūčių tam atsiskleisti. Parodyti save taip, kaip norite, sukels sunkumų. Mėgautis šia diena gali būti sunkiau. Viduje toks geras jausmas, o aplinka neduoda tuo įsitikinti. Savo paties veiksmais galite būti nepatenkinti. Ryžtą, drąsą ir inerciją gali lydėti negatyvios emocijos. Šiandien nėra ta diena, kai viskas eis, kaip per sviestą, tačiau tai ta diena, kai motyvacijos bus daug ir kliūtys ją tik sustiprins, jei išliksite optimistu.

Numerologinės įžvalgos

Laisvos energijos diena, kai neturite įsirėminti, bandyti prisitaikyti prie griežtų taisyklių. Galite bandyti dieną praleisti kitaip, nei įprastai, sulaužyti tradicinę dienotvarkę. Palanku rūpintis sveikata, sveikas maistas, gerti žolelių arbatas, gydytis naudojant natūralios medicinos priemones. Skleiskite rūpestingumą, šilumą, didesnis dėmesys moterims.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien mąstykite plačiai: „Kokia mano gyvenimo filosofija? Kas man yra autoritetas? Kaip pačiam tokiu tapti?“. Įsivaizduokite savo autoritetą. Kas jis? Kaip atrodo? Kaip elgiasi? Vizualizacijoje pasikalbėkite su juo. Kokį patarimą jis jums gali duoti? Ką išmokote iš pokalbio su juo?

Astropsichologė Samantha Zachh