Astrologinės įžvalgos

Pirma dienos pusė gali būti pozityvesnė, nei antroji. Rytas gali būti ganėtinai harmoningas, kai visi darbai seksis gana neblogai. Pavyks daryti daug, puikiai bendrauti, parduoti ir gauti ko norite. Tik maža negatyvi nuojauta gali kirbėti, kad kažkas lyg ir nėra taip gražu, kaip atrodo. Vis artėjant vakarui šis jausmas gali stiprėti ir vakare jau gali atsirasti dirglumas ir sumišimas. Gali nebūti aišku ir konkretu, kodėl jaučiuosi blogai, ar kas man nepatinka. Tiesiog stipri jėga viduje kaip ugnikalnis veržiasi. Reikės tiesiog šiek tiek susikoncentruoti į save, paklausti savęs gilių klausimų, nesielgti paviršutiniškai. Veiksmai gali būti tingūs, sunku bus paimti ir drąsiai padaryti. Nebus ryžto ir iniciatyvos. Ugnies stichijos trūkumas tik dar labiau sulėtins visus procesus, kurie susiję su motyvacija, aktyvumu ir dinamika. Bendra energija vyrauja gana kūrybiška, jausminga.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien palanku didesnį dėmesį suteikti savo mamai, moterims, užsiimti žolininkyste, rūpintis savo sveikata. Taip pat šiandien svarbu kalbėtis ir bendrauti. Suteikti informacijos savo aplinkai. Netylėkite, mokykite, dalinkite patarimus.

Psichologinės įžvalgos

Puiki diena vizualizacijoms, kai galite matydami jausti savo kūną ir tas kūno vietas, kuriose yra susikaupę energetiniai blokai. Prasivalykite. Ypač palanku dailės terapijai, kai tiesiog išpieškite popieriaus lape visą negatyvą, o kitame lape – nupieškite šviesių spalvų pozityvų piešinį. Pastarasis turi jus pakrauti teigiama energija.

Astropsichologė Samantha Zachh