Astrologinės įžvalgos

Smagus pirmadienis, kuris suteiks visko po truputį. Gero ir jausmingo. Mėnulis įžengs į Svarstyklių Zodiako ženklą, o tai suteiks siekti harmonijos ir balanso. Norėsis padėti, patarti, pakonsultuoti, prisitaikyti. Norėsis mylėti. Tiesiog būti santykyje. O būti darbiniuose santykiuose gali pavykti labai gerai. Palanku sandorių sudarinėjimui, sutarčių pasirašymui. Jei kalbame apie meilės santykius – čia ir jausmų gali būti palankių, ir tarpusavio supratimo. Puikiai pavyks kalbėti ir susikalbėti tiek su antra puse, tiek su verslo partneriu, tiek su klientais. Pavyks struktūriškai visko siekti. Užmojai bus tikrai dideli ir jie galimi būti įgyvendinti. Diena gali būti palanki ir grožio procedūros, menui, muzikai, kūrybai. Pasinaudokite šios dienos teigiama energija!

Numerologinės įžvalgos

Pirma diena – visada palanku naujiems tikslams formuoti. Astrologiškai puiki diena, todėl būtinai susiformuokite savo mėnesio siekius. Pajauskite savyje lyderio dvasią, kuris žino ko nori ir gali tai pasiekti. Jei bus galimybė gauti naujų žinių – pasinaudokite ja. Mokykitės, bendraukite, kurkite ambicijas.

Psichologinės įžvalgos

Pamėginkite pajausti teigiamų spalvų energijas: geltonos, oranžinės, žalios, šviesiai mėlynos, baltos. Įsijauskite į kiekvieną iš šių spalvų viena po kitos. Prisipildykite jų energija. Jei patinka piešti – galite nupiešti šviesių spalvų piešinį ir tarsi pasikrauti tų spalvų pozityvumu. Nenaudokite tamsių atspalvių spalvų, tik šviesias.

Astropsichologė Samantha Zachh