Astrologinės įžvalgos

Mėnulis Mergelėje suteiks emocijų spektro sumažėjimą. Galimai nesinorės daug jausti arba bent jau neleisti sau per daug į jausmus pasinerti. Norėsis remtis logika, faktais. Norėsis rasti klaidų ir jas ištaisyti, ypač kas susiję su lūkesčiais. Jie gali būti nepatenkinti šiandien. Galite jaustis tarsi auka, vargšelis, kuriam nesiseka ar vis kažkas nepavyksta. Tačiau potencialas yra pozityvus. Gebėsite stipriai sujudinti save ir iš situacijų gauti maksimalią prasmę ir naudą. Puikiai pavyks būti patenkintu savo padarytais veiksmais. Pavyks kiek tai bus įmanoma išdrįsti, veikti. Palanki diena gauti realų rezultatą, kuris bus įtakotas būtent jūsų kruopštaus ir ilgo darbo, kai nebuvo tingėjimo. Jūsų įdirbis suteiks matomo rezultato. Bendrai puiki diena su vienu mažu minusu. Gali sunkiau išgauti grožį, estetiką ir pojūčius iš to. Meilės reikaluose taip pat gali kilti keistų situacijų ir jausmų, kai motyvai ir veiksmai buvo geri, tačiau kažkas nepavyko. Nusivylimas jausmais, meile, santykiais.

Numerologinės įžvalgos

Palanki diena santykiams, kompromisų ieškojimui. Skirkite dėmesio savo santuokai ir geresniam vienas kito supratimui. Reikia į tai įdėti pastangų, kai abu suteikiate realaus darbo santykių link. Nepalanku norėti ar bandyti, jog kitas žmogus daryti už jus. Nepalankus metas grubumui, grubiam vadovavimui.

Psichologinės įžvalgos

Panagrinėkite giliau santykius ir jausmus juose: „Kas partneryje man labiausiai nepatinka? Ką tai sako apie mane?“ Nesikoncentruokite į partnerį, bet būtent į save. Jei man nepatinka kai antra pusė kažką daro, kas manyje yra „ne taip“, ko man trūksta, kad mane tai taip erzina?

Astropsichologė Samantha Zachh