Astrologinės įžvalgos

Šiandien Mėnulis įžengs į Mergelės ženklą. Tai suteiks šaltumo emociniam fonui. Emocijos nurims, pradės daugiau veikti protas, kuris tiesiog dėlios faktus, analizuos, ieškos klaidų ir kaip tas klaidas ištaisyti. Palanku gerinti sveikatą, įvairioms sveikatos procedūroms namuose. Ypač netradicinės medicinos praktika. Taip pat palanku daryti generalinę tvarką namuose. Jei pasinaudosite nestandartiška informacija – galimai gausite gerų rezultatų šiandien. Gali staigiai kilti įvairios mintys, idėjos ir jausmai, kurie bus teigiami. Bet tik tuomet, jei bus išlaikomas stabilumas, analitiškumas, atsižvelgimas į logiką. Norėsis šiek tiek ir pasvajoti, pajausti – Venera ir Saulė Žuvyse to tikrai suteiks. Gali stipriau jaustis vidinis konfliktas, kai noriu vieno, tačiau pasidaro priešingai. Kai tai, ko noriu – nereikia, o ko reikia – nenoriu. Kai norisi tiesiog padaryti viską remiantis logika, kad viskas būtų aišku ir konkretu, tačiau viduje vyraus ir meniška, intuityvi energija, kuri norės užgožti intelektą ir logiką.

Numerologinės įžvalgos

Palanku užsiimti dvasinėmis praktikomis, kai esmė yra laisvė, erdvė, sveikata. Šiandien prioritetą turi vyrai, kai jiems reikės atleisti, rūpintis, suteikti tam tikra prasme pirmumo ar teisumo teisę. Pasinaudokite jų patarimais. Šiandien netinka griežta kontrolė.

Psichologinės įžvalgos

Šiandien palanku „pamatyti“ savo kūną kaip veikiančią sistemą. Žiūrėkite į save iš stebėtojo rolės ir stebėkite ką matote. „Kur manyje yra blokai ir kaip jie atrodo? Kaip veikia mano sistema?“ Prasivalykite. Taip pat atraskite tų sprendimo būdų, kai pavyktų į situacijas įnešti balanso. Kiekvienoje situacijoje stenkitės išskirti svarbiausius prioritetus.

Astropsichologė Samantha Zachh