Astrologinės įžvalgos

Vakar, pajutę daugiau motyvacijos ir aktyvumo energijos – šiandien šis varikliukas jumyse gali dar stipriau užsivesti. Galite turėti didelius užmojus, norą padaryti ir pasakyti daug, kad jus išgirstų daug žmonių. Noras, kad jus patį ir jūsų idėjas pamatytų, įvertintų. Tarsi stipri energija aplinkoje jus spaus, vers reikštis. Šiandien emocinė būsena gali būti dirglesnė. Tiesiog stenkitės neprisileistų juodų minčių, atsispirkite įvairioms pagundoms, vykite lauk iškilusias baimes. Mėnulis vis dar esantis Liūte suteiks vidinės motyvacijos, kūrybiškumo ir noro būti dėmesio centre. Venera įžengs į Žuvų Zodiako ženklą, kas suteiks daug moteriškos energijos. Norėsis mėgautis, mylėti, kurti ir matyti grožį aplink save, o svarbiausia – pasinerti į jausmų pasaulį matant tai.

Numerologinės įžvalgos

Šiandiena palanku kitiems padėti patarimais, pamokyti, suteikti žinių. Ypač savo broliams/sesėms, savo mokiniams ar jauniems žmonėms. Skirkite daugiau dėmesio vaikams ir jų auklėjimui, lavinimui. Tai neturi būti diena su griežtu rėžimu, daugiau laisvesnės eigos diena.

Psichologinės įžvalgos

Moterims: „Kas man yra moteriškumas? Kokią save, kaip moterį matau? Kaip galėčiau šį pojūtį pagerinti?“ Vyrams: tiesiog mėgaukitės šiandien moterų grožiu, meile ir teikiama šiluma.

Astropsichologė Samantha Zachh