Astrologinės įžvalgos

Jei yra galimybė – praleiskite šią dieną kuo ramiau, kai patys tą ramybę turėsite ir kurti, ir kontroliuoti. Diena nėra palanki rimtiems sprendimams priimti, ramiems pokalbiams, nebent esate tam pasiruošę iš anksto, ir itin tvirtos pozicijos. Tai diena, kai gali kilti baimių, kurios vers elgtis agresyviau. Gali kilti įvairių pagundų veiksmams ar žodžiams, dėl kurių vėliau greičiausiai gailėsitės. Geriau šiandien patylėti, ramiai pabūti, ugdyti kantrybę ir atlaidumą. Kiti žmonės gali jus ir įžeisti, užrėkti. Diena labai permaininga, kai situacijos gali keistis itin greitai ir neprognozuojamai. Jei turite svarbių planų – nebūkite į juos įsikibę, nes tikimybė jų pokyčiams tikrai didelė. Dienoje trūksta Ugnies stichijos, kas suteiks motyvacijos ir aktyvumo trūkumą. Šiandien Saulė, įžengusi į Žuvų Zodiako ženklą, tik dar labiau suteikia dienai neapibrėžtumo, minčių „plaukiojimo“.

Numerologinės įžvalgos

Palanku užsiimti buities darbais. Susitvarkykite kambarius, skirkite daugiau dėmesio maisto gamybai. Nepalanku užsiimti griaunančiais veiksmais, todėl norite mesti darbą, nutraukti santykius – atidėkite tokius sprendimus kitai dienai. Šiandien daugiau galvokite taip, jog viskas eis geryn, pirmyn – viskas kursis toliau sava eiga.

Psichologinės įžvalgos

Mintys šiandien gali ne tik šokinėti galvoje, todėl susikoncentruoti savianalizei gali būti sunku, bet ir užplūsti daug negatyvių minčių, baimių. Pasistenkite savo baimes panagrinėti giliau: „Kodėl aš bijau? Kas tokio baisus nutiks, jei taip nutiks? Nuo ko bėgu?“.

Astropsichologė Samantha Zachh