O ką daryti tiems, kas dar nesutiko savojo žmogaus, jo vis dar ieško?

Pirmiausia sutikime, kad meilė yra dalinimasis ir davimas, savojo ego atsisakymas. Tikrąją meilę galime palyginti su auginamu medeliu, kuriuo reikia rūpintis, puoselėti, kaip ąžuoliuką, kol jis užaugs galingu ąžuolu. Jei jau esate tam pasiryžę, kartu pamąstykime, kaip išsirinkti tinkamiausią gyvenimo žmogų. Kuo galėtų padėti astrologija?

Pirmiausia nuspręskite, ar norėdami kurti santykius ieškote partneryje panašių vertybių ir harmoningų savybių: to kas jus jungtų; ar jums patinka nuolatinė kova, priešybių, pliuso-minuso išraiška, vienas kito teisumą įrodinėjanti sąjunga?

Astrologija gali leisti numatyti, ko galite rinkdamiesi žmogų tikėtis.

Kiekvienas mūsų esame įdomus pasaulis, atskira visata su savo dėsningumais, gyvenimo vertybėmis. Gimę tam tikru metu turime savitą planetų išsidėstymą. Mūsų kuriami meilės santykiai su kitu žmogumi reiškia tų išsidėstymų apsijungimą.

Remdamasi ilgamete porų konsultavimo patirtimi, pritarčiau teiginiui, kad laimingose sąjungose partneriai turi bendras vertybes, gyvenimo tikslus, panašius pomėgius.

Vienas iš tai rodančių rodiklių astrologijoje yra stichijų suderinamumas. Tad pasitikrinkite, kokiai stichijai jūs ir partneris priklausote.

  • Ugnies stichijai priklausantys ženklai: Avinas, Liūtas, Šaulys.
  • Oro stichijai: Dvyniai, Svarstyklės, Vandenis.

Šios abi stichijos harmoningai dera tarpusavyje.

  • Vandens stichijai: Vėžys, Skorpionas, Žuvys.
  • Žemės stichijai: Jautis, Mergelė, Ožiaragis.

Šios stichijos taip pat gerai dera tarpusavyje.

  • Antagonistinės stichijos: Ugnies – Vandens, Žemės – Oro.

Lengvesnio vienas kito supratimo, panašaus situacijų matymo galėtumėte tikėtis, jei abiejų Saulė gimimo metu (nagrinėjant horoskopą ir gimimo laiko akimirką, Ascendentas) buvo tos pačios stichijos arba harmoningai tarpusavyje derančių stichijų ženkluose.

Ši stichijų taisyklė svarbi ir Mėnulio padėčiai abiejų partnerių gimimo metu. Mėnulis astrologijoje atskleidžia mūsų jausmų, emocijų išraišką. Vienas kitą lengviau suprasti gali panašiai jausmus ir emocijas reiškiantys žmonės, – kai abiejų partnerių Mėnulis gimimo metu buvo tų pačių, vandens, žemės, oro, ar ugnies, o taip pat harmoningai tarpusavyje derančių stichijų ženkluose. vieno – vandens, o kito – žemės. Arba vieno ugnies o kito – oro ženkluose.

Lolita Žukienė

O jei abu gimimo metu turite Saulę, arba Mėnulį antagonistinėse stichijose?

Tai atspindės jūsų pačių charakterių skirtingumą, į tas pačias situacijas žvelgiant su kitokiu požiūriu. Tokiu atveju vienas kitą praturtinti galėsite skirtingomis savybėmis.

Kaip ir tame pačiame ženkle esant vieno Saulei, kito Mėnuliui, – kas reikštų vienam situacijų matymą dieną, o kitam – naktį, kai norint abiejų matymą sujungti į vieną parą, reikės didesnės vienas kitam tolerancijos, ieškoti tarpusavio sutarimo, skirti daugiau pastangų, kas, kita vertus, suteiks galimybių abiem kartu tobulėti.

Ne mažiau svarbios stichijos ir nagrinėjant partnerių Veneros ir Marso padėtį.

Vyro horoskope Marso buvimas vienoje iš stichijų atskleis jo vyriškų savybių išraišką, o Veneros buvimas vienos ar kitos stichijos ženkle, rodys, kokiomis savybėmis pasižyminčios moterys jam labiau gyvenimui tiktų.

Moters horoskope Veneros buvimas konkrečioje stichijoje rodys kaip ji atskleis savo moteriškumą, o Marso buvimas konkrečioje stichijoje – kokiomis savybėmis pasižymintis vyras jai gyvenimui tiktų. Jų dermė harmoningose stichijose, kaip ir Vyro Marso ir Moters Veneros buvimas tame pačiame ženkle, leistų tikėtis gilių, ilgalaikių santykių, o buvimas antagonistinėse stichijose gali patraukti skirtingumu, sužavėti tuo, ko kitas kaip tik neturi, tačiau siekiant ilgalaikių santykių, tokiu atveju reikėtų ugdytis toleranciją, priimant partnerį kitokį negu jūs, su skirtingais pomėgiais, o kai kada ir kitokiu gyvenimo supratimu.

Stichijų suderinamumas yra tik vienas iš daugelio poros suderinamumo rodiklių. Plačiau nagrinėjant dviejų žmonių suderinamumo horoskopą, galima rasti daug daugiau vienas kitą papildančių, kompensuojančių ar praturtinančių rodiklių.

Ir kartu pažvelgę vienas į kito pasaulį su didele pagarba ir supratingumu, lengviau rasite tinkamas išeitis bei sprendimus, užsiauginsite tą galingą, gyvenimo audrų nebijantį ąžuolą, – vienas kitam stiprų, nuostabų jausmą – Meilę.