Šie metai bus ypatingi, nes naujam ciklui prasidedant, Vandenio ženkle viešės Jupiteris ir Saturnas. Jupiteris įtakos didelį virsmą, revoliucingus medicinos pasiekimus įveikiant pandemiją, žymės ženklią proveržio iš sąstingio sukaustytų mūsų gyvenimo situacijų pradžią. O Saturnas ragins tolesniems žingsniams gerai pasiruošti, sukaupti reikiamas jėgas, peržiūrėti savus gyvenimo tikslus, į juos kelius, atsisakant to, kas stabdo, trukdo judėti į priekį ir tobulėti.

Novatoriškos idėjos, laisvas minties skrydis, naujas požiūrio kampas, mūsų pasiryžimas keisti gyvenimą į gera, šiuo virsmo metu bus sustiprinti Vandenio ženklu keliaujančių Saulės, Mėnulio, Merkurijaus ir Veneros palankių astrologinių rodiklių. Tai skatins imlumą naujovėms, platesniam požiūriui, bei įdomioms permainoms.

Gyvenime mums padeda gražūs ritualai. Tokie kaip ryto malda, meditacija, jogos Saulės pasveikinimas, kasdienis pasivaikščiojimas su augintiniu, įkvepiančio kūrinio perskaitymas, vakare mėgstamos muzikos pasiklausymas ir kita. Tad ir pasitinkant Metalinio Jaučio metus norėčiau pasiūlyti keletą ritualų, padėsiančių save nuteikti geroms permainoms, būsimai sėkmei:

Iš anksto paruoškite pokyčiams savo namus.

1. Visatai parodykite, kad atsisakote to, kas jums nebereikalinga, tad Išmeskite bent vieną sudėvėtą daiktą, ar įplyšusį drabužį, šlepetes ar kad ir vos įtrūkusį puodelį.

Namus reikia ne tik išvalyti, bet ir labai gerai išvėdinti, o po to pamerkti pušies šakelę – permainoms reikalingas vėjas, tad tegu įneša į namus tyrą orą, laukiamas ateities naujas viltis, o pušies šakelė – ir naujus gaivius miško kvapus.

2. Suruoškite sau gražią naujo ciklo pradžios šventę. Ypač tiktų baltos, žalios, geltonos, melsvos, turkio ir akvamarino spalvų drabužiai, sidabro, aukso ar kito metalo papuošalai, šventei skirti indai ir stalo aksesuarai, daug šviesos, jūsų mėgstama muzika, – tegu šis naujas metų ciklas pasižymės gausa ir gerove.

3. Stalą dengdami pasidėkite vakarų kryptimi tyro vandens ąsotį – tai simbolizuotų gerą sveikatą, o rytų kryptimi – vazą su mineralais ir monetomis. Tai – jūsų finansinei sėkmei.

Pirmenybę teikite natūraliam augaliniam maistui, rinkitės daugiau vaisių ir daržovių.

4. Ant stalo pasidėkite mėgstamą išminties citatų knygą ir žvakę. Ją uždegę, sugalvokite didžiausią savo troškimą ir paprašę Visatos pagalbos, atsiverskite knygą. Toje vietoje perskaitykite mintį, kuri galėtų būtų atsakymas jums siekiant tikslų. Padėkoję už atsakymą, pasistenkite žvakę užpūsti vienu sykiu.

5. Šią dieną išlaikykite pakilią nuotaiką, būkite dėmesingi artimiesiems, bendraudami venkite aštresnių žodžių – juk norėtumėte visą metų ciklą praleisti meilėje, o ne besiginčydami, – ne veltui sakoma, kokia nuotaika sutiksite, tokie ir būtų visi metai.

Tad įsileiskite į savo gyvenimą naujas idėjas, šviesias mintis, gražias viltis.

Žvelgdami į degančią židinio ar žvakių ugnį, prieš eidami miegoti, pamedituokite. Po to iš visos širdies palinkėkite mylimiems žmonėms meilės, sveikatos ir jų svajonių išsipildymo

Sėkmės, šaunių pokyčių ir daug gyvenimo džiaugsmo Jums naujo Jupiterio ciklo Metalinio Jaučio metais!