Astrologinės įžvalgos

Pirmoje dienos pusėje galite drąsiai kurti romantinius planus, dienos pramogas kartu, pasivaikščiojimą gamtoje ar kitokį pasibuvimą kartu. Pavyks laiką praleisti gerai, o svarbiausiai – gausite šiltų emocijų, įsijautimo, besąlyginės meilės. Romantika, žvakių šviesa – puikiai tiks. Šį Valentino diena gana jausminga, „meniška“ ir laisva. Nesijaus didelio suvaržymo, norėsis ir gausis pajausti laisvę, nepriklausomybę. Emocinis fonas tikrai gali būti teigiama prasme intensyvus. O vakare, po vakarienės, kai Mėnulis žengs iš Žuvų į Avino Zodiako ženklą – nakties aistros gali pabaigti Valentino dieną tobulu prieskoniu. Ir romantika, ir aistros – tobula diena meilės skleidimui, pasimatymams. Vieniši žmonės gali užsiimti kūryba, dailės ar psichologinėmis terapijomis, savo svajonių vizualizacijomis.

Numerologinės įžvalgos

Harmonija, kai viskas ramu, gražu, be staigių ir aktyvių veiksmų. Grožis ir estetika. Šiandien nepalanku psichologinis smurtas, pretenzijų sakymas, apkalbos, spaudimo darymas, chamizmas. Tai tik prišauks jums bėdų.

Psichologinės įžvalgos

Mėgaukitės savo partnerio šiluma. Pamirškite visas nuoskaudas ir užspaustas emocijas. Visi klystame, o laikydami nuoskaudas tik teršiame savo santykius. Meskite šalin visus lūkesčius, mylėkite ne už kažką, o tiesiog, kad jis yra toks, koks yra.

Astropsichologė Samantha Zachh