Astrologinės įžvalgos

Iššūkių ir kliūčių diena, tačiau nebūtinai viskas bus blogai. Kliūtys – pamokos, per kurias galime geriau pažinti save. Tai įrankis tobulėjimui. Nors Mėnulis keliaus Liūto ženklu ir tai gali suteikti kūrybiškumo, žvilgsnio į save, savo savivertę, saviraišką, tačiau nebus lengva tai pasiekti. Tarsi aplinkybės vis rodys į jūsų negatyvias savybes, klaidas ir vers keistis. Nereiktų šiandien visko priimti tiesiogiai. Nepykite, jei kažkas jus įžeis. Nesinervinkite, jei kažkas jums nepatiks dienos bėgyje. Nenuvertinkite savęs, jei kažkas nepavyks. Nepriimkite rimtų sprendimų šiandien. Palaukite, kol nurims jūsų emocijos, jausmai, stebėkite, kaip išsirutulios ir susidėlios situacijos per kelias dienas. Vėliau viskas gali atrodyti ne taip jautriai. Venera vis dar nepalieka Plutono bendrijos, todėl meilės reikaluose vis dar gali vyrauti sunkesnės situacijos, kai reikės viską permąstyti.

Numerologinės įžvalgos

Daugiau pabendraukite su savo antra puse. Tiesiog draugiškai diskutuokite, kalbėkitės lengvomis temomis. Nereikia gilių analizių ar santykių aiškinimosi. Lengva ir paviršutiniška komunikacija.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Ko man reikia išlaikyti stabilią psichologinę ramybę?“, „Kas man yra psichologinė ramybė?“, „Kokios situacijos mano gyvenime man parodo, jog ramybę turiu?“.

Astropsichologė Samantha Zachh