Astrologinės įžvalgos

Šiandien vyrauja gera ir stipri energija. Stipri tiek dvasiniu, tiek materialiu lygmenimis. Viduje galite jausti didelį saugumo jausmą, kuris gali būti sukurtas būnant šeimoje, su artimais žmonėmis. Būkite su jais. Saugumas gali kilti iš savęs analizės – savo sąmonės ir pasąmonės narpliojimo. Palanku užsiimti psichologinėmis terapijomis, konsultacijomis.

Jūsų poreikiai gali būti patenkinti, o tam reikalinga vidinė ramybė. Šiandien gali būti lengva realiai įgyvendinti savo poreikius. Gali atsirasti vidinė drąsa ir ryžtas. Ryžtas padaryti kitaip, atsiverti iš savo vidinio pasaulio gelmių. Jei mėgstate gaminti – gaminkite šiandien. Jei domitės psichologija – paklausykite įdomią paskaitą. Aktyvumas taip pat šiandien naudingas – sportuokite, užsiimkite savo kūno tobulinimu.

Nesikoncentruokite ne į aplinkoje esančias problemas, bet į save. Meilės reikalai jau keletą dienų galėjo klostytis sunkiau, tačiau juose reikia pamatyti jų „dugną“, esmę, pamatą.

Numerologinės įžvalgos

Šiandien palanku dėti pastangas, stengtis darbinėje veikloje, užimti vadovo rolę. Būkite tas, kuris moka rasti kompromisus, tačiau yra geras vadovas, galintis ne tik duoti patarimą, bet ir įnešti į veiklą daug savo pastangų, realių veiksmų.

Psichologinės įžvalgos

Paklauskite savęs: „Kokie mano vidiniai poreikiai?“, „Kada aš jaučiuosi saugus?“. Puiki diena užsiimti psichoterapija, aktyvia savianalize.

Astropsichologė Samantha Zachh