Astrologinės įžvalgos

Emocijos šią dieną gali staigiai kilti, lygiai taip pat staigiai ir nurimti. Nepasiduokite per dideliam emocijų impulsyvumui, staigumui – galite gailėtis dėl savo reakcijų. Harmonijos ir balanso impulsyvumas šiandien nesuteiks. Gali kilti noras iškart pasakyti apie savo vidinio pasaulio būsenas ir tai gerai – sakykite, bet be agresijos, griežtumo. Palanku atsiverti žodžiais, idėjomis, o tai gali gautis tiesiog natūraliai. Staigi ir greita komunikacija labai naudinga ir gali suteikti šiandienai gerų rezultatų. Bendraukite iš širdies, net jei tai kitoks, nestandartinis bendravimas.

Reikia šiandien kažką parduoti, pateikti, sutarti? Tam pasitarnauti gali aktyvūs veiksmai, natūralumas, jūsų neapsimestinis elgesys.

Šiandien laisvai ir greitai reikia skleisti emocijas, tačiau ar tai suteiks pasitenkinimo? Galimai sunkiai. Reikės atrasti viduje greitos ekspresijos ir šalto jausmo balansą. Ypač tai aktualu pirmoje dienos pusėje.

Numerologinės įžvalgos

Numerologiškai palanku sudaryti sandorius, tvarkyti darbo reikalus. 01.19 datos skaičiai rodo reikiamybę šiandien daugiau dėmesio skirti namų aplinkai, buičiai. Apsitvarkykite namuose, pagaminkite šeimos mėgstamą vakarienę.

Psichologinės įžvalgos

Meditacijos šiandien netinka, geriau eikite pabėgioti, pasportuokite, užsiimkite aktyvia veikla, kuriai reikia greičio ir disciplinos. Paklauskite savęs: „Ką aš šiandien noriu pasakyti aplinkai?“, „Kaip patenkinti savo vidinį šiandienos polėkį, išlaikant savo vertybių struktūrą?“

Astropsichologė Samantha Zachh