Sėkmė lydi visus, vis tik kai kuriems šypsosi dažniau.

Vandenis

Šiems laimingiesiems likimas padeda rasti savo pašaukimą, realizuotis, būti sėkmingiems ir optimistiškai žvelgti į pasaulį. Jiems patinka nuotykiai, eksperimentai, jie išsisuka iš kiekvienos keblios padėties, sausi išlipa iš vandens, nors kitiems tenka kaip reikiant pasistengi, kad, tarkime, nesusigadintų reputacijos. Vandeniai turi daug talentų – pradedant kinu, baigiant matematika, jiems tereikia save atrasti, o visa kita susiklostys.

Dvyniai

Fortūna palanki Dvyniams, padeda jiems susikurti gyvenimą. Ten, kur daugeliui tenka kaip reikiant padirbėti, Dvyniams dažnai pakanka laiku atsidurti reikiamoje vietoje ir likimas dosniai pažeria jiems progų. Dvyniai – iš tų žmonių, kurie net pačią nepalankiausią situaciją gali pakreipti sau į naudą, pasitelkę vaizduotę ir po ranka pasitaikiusias priemones. Jų kredo – nepasiduoti, visada išspausti maksimumą, šis principas jiems visada pasiteisina.

Liūtas

Po Liūto ženklu gimę žmonės neabejoja savo sėkme, tiki laiminga žvaigžde – o ji iš tiesų nušviečia jiems kelią. Liūtai moka palenkti į savo pusę aplinkinius, užmegzti naudingas pažintis, sužavėti pašnekovus. Liūtus lydi ne tik sėkmė, bet ir jų svita – o ji juk ir reikalinga karaliui. Liūtams puikiai sekasi ir finansinėje, ir meilės srityje.

Svarstyklės

Ne visos Svarstyklės sutiks, bet po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės būna sentimentalūs, kartais kenčia dėl meilės be atsako arba turi kitokių gyvenimiškų sunkumų. Tokia šio ženklo esmė – svarstyklės nuolat svyruoja tai į vieną, tai į kitą pusę, padėdamos priimti tinkamą sprendimą. Nepaneigsi, kad prie to prisideda ir fortūna. Ji pataria kūrybingoms Svarstyklėms, kur ieškoti įkvėpimo, verslioms Svarstyklėms pametėja idėjų perspektyvioms veikloms ir sėkmingoms investicijoms. Žodžiu, Svarstyklėms tikrai sekasi, nors iš pirmo žvilgsnio jos gali nepastebėti, kad yra globojamos likimo.

Jautis

Šio žemiško Zodiako ženklo atstovai neraško nuo dangaus žvaigždžių ir būtent tai padeda jiems būti sėkmingiems. Vieni rizikuoja, statydami viską ant kortos, o Jaučiai pagal planą žingsniuoja į svajonę, nesistengdami sumušti rekordų, bet ir nesitraukdami atgal nė per žingsnį. Likimas apdovanojo juos ryžtu siekti tikslų, darbštumu ir užsispyrimu. Jeigu Jautis turi harmoningą santykį su savimi, su geriausiomis savo savybėmis, jei jomis naudojasi ir nevykdo kieno nors paliepimų, jam atsivers bet kokios durys. Jų atveju praktiškumas, žemiškumas virsta pliusu – jie tiksliai žino, ko nori.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)