Savaitės vidurys gali būti permainingas netikėtomis žiniomis bei situacijomis, tačiau kartu suteikti įdomių progų bei galimybių. Jomis pasinaudoti reikėtų šį ketvirtadienį, kuris tiktų deryboms, juridinių dokumentų tvirtinimui.

Penktadienį, Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, svarbių susitikimų geriau neskirti. Ši ir šeštadienio diena labiau tiktų namų, darbo vietos pertvarkai. O štai sekmadienis – pats metas išreikšti atjautą, gerumą, padėti tiems, kam ypač reikėtų jūsų pagalbos.

Šviesių minčių jums šią savaitę!

Lolita Žukienė

Avinas

Savaitė, kai nuveikti galėtumėte ypač daug. Net sudėtingesnėmis sąlygomis visas pastangas nukreipkite svarbiausių tikslų link, imkite jautį už ragų. Tam palanki jums savaitės pradžia, juolab kad Marsas dar vieši jūsų ženkle. Dienos tiktų papildomų finansinių šaltinių paieškai, sėkmingos kolektyviniams sprendimams.

Savaitės viduryje, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, darbuose palanku derinti požiūrius, ieškoti sutarimo. O ketvirtadienio astrologiniai ritmai ragins pagrindinį dėmesį skirti gražių tarpusavio santykių kūrimui.

Penktadienį – sausio 8-tą – Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, svarbių sprendimų nepriiminėkite.

O savaitgalį skirkite kūrybai bei saviraiškai.

Sėkmės jums šią savaitę!

Jautis

Atsargių žingsnių savaitė. Šios savaitės dienas skirkite būsimiems paruošiamiesiems darbams. Jos dienomis, kaip važiuojant slidesniu keliu, reikėtų neskubėti: tiek pasirinkimuose, tiek ir sprendimuose. Savaitės pradžia, dar artimos Jupiterio ir Saturno pozicijų įtakoje, gali pateikti nemažai netikėtų situacijų. Savaitės viduryje atkreipkite dėmesį į ženklus, į palankumą vienai ar kitai veiklai.

Antroje savaitės pusėje, artimų Urano ir Lilit pozicijų jūsų ženkle įtakoje, kai kam galimi pokyčiai darbuose. Jei kartais vienos durys užsidarytų, išsyk ieškokite tų, kurios atsiveria.

Savaitgalį skirkite sportui, aktyviai fizinei veiklai.

Sėkmingų sprendimų jums šią savaitę!

Dvyniai

Savaitė, kurios dienas reikėtų skirti asmeniniam ir profesiniam tobulėjimui. Savaitės pradžioje labiau pasirūpinkite savo ir artimųjų sveikata, pasaugokite vieni kitus. Trečiadienį, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, svarbu būtų įsiklausyti, ką jums pataria jūsų intuicija. Ketvirtadienį ir penktadienį, Venerai dar keliaujant jums opoziciniu Šaulio ženklu, susilaikykite nuo nebūtinų finansinių išlaidų. Ypač tai aktualu ir sausio 8–9–ą dienomis, Saulei viešint griaunamajame laipsnyje. Šią dieną kardinalių pokyčių geriau neplanuoti. Jos labiau tiktų ramiam džiugiam atokvėpiui.

Sekmadienis įdomus netikėtomis žiniomis, kad ir nuotoliniu bendravimu su draugais bei toliau gyvenančiais artimaisiais.

Įdomios bei nuotaikingos jums šios savaitės!

Vėžys

Pasirinkimų metas. Ateina laikas, kai mes turime pasirinkti, kuria kryptimi judėsime toliau, kas mums būtų tame kelyje bendrakeleiviais. Jau savaitės pradžioje, artimų Jupiterio ir Saturno pozicijų įtakoje, rūpestingai rinkitės veiklos kryptis, o taip pat veiklai partnerius. Saulei keliaujant jums opoziciniu Ožiaragio ženklu, stenkitės pamatyti situacijas iš įvairių pusių, įvertinti skirtingus požiūrius. O apmąstę – rasti tinkamiausias išeitis. Tam palankus būtų trečiadienis ir ketvirtadienis. O štai penktadienį, jautresnių astrologinių ritmų įtakoje, skirkite įprastinei veiklai, kurią derinkite su kūrybingu poilsiu.

Šeštadienis dar sudėtingesnio astrologinio fono, tad šią dieną pasistenkite daugiau laiko praleisti gryname ore. Pasivaikščiojimas su augintiniu būtų tai, ko ypač reikėtų. O sekmadienis jums – mėgstamam hobiui, turiningam šeimos poilsiui.

Įdomios bei kūrybingos jums savaitės!

Liūtas

Aktyvi savaitė. Jos dienomis norėsis kurti ateities planus. Savaitės pradžioje, Marsui keliaujant Avino ženklu, norėsis ženklių pokyčių, sieksite greitų rezultatų. Tad sprendimų neatidėliokite. Jiems palankus jums ir trečiadienis bei ketvirtadienis.

O štai penktadienį ir šeštadienį – Sausio 8–9–tą dienomis – Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, susilaikykite nuo finansinės rizikos. Tai metas, kai vertėtų pasaugoti gražius draugystės ir meilės ryšius, pakurstyti namų židinio ugnį.

Sekmadienis jums – laikas kurį šaunu būtų skirti mažiesiems šeimos nariams, o taip pat atsitraukus nuo ekranų sportui, kad ir trumpiems pasivaikščiojimams miške.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!

Mergelė

Savaitė tolesnių tikslų apmąstymui, naujų veiklos krypčių paieškai. Saulei keliaujant Ožiaragio ženklu, būkite kūrybingi. Pirmadienį ir antradienį, artimos dar Saturno ir Jupiterio pozicijų įtakoje, gali būti nelengva rinktis iš dviejų veiklų. Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, atkreipkite dėmesį ir į detales, o, svarbiausia,

Įsiklausykite, ką pataria jūsų širdis, vidinė nuojauta;– kuri veikla teiks jums didesnį džiaugsmą. Tokiems pasirinkimams ypač palankūs trečiadienis ir ketvirtadienis. Penktadienį būkite atsargesni kelyje ir buityje. O šeštadienį skirkite kūrybai, meninei saviraiškai.

Sekmadienis jums smagioms saviraiškos paieškoms, įdomiai knygai, nuotaikingam filmui.

Sėkmingų pasirinkimų jums šią savaitę!

Svarstyklės

Įdomios paieškos savaitė. Jos dienomis pažvelgę į situacijas nauju kampu, ieškosite naujų idėjų, novatoriškų sprendimų. Jau pirmosios savaitės dienos – metas palankus kūrybiniams sumanymams. O štai trečiadienį ir ketvirtadienį, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, imkitės esminių sprendimų, anksčiau atidėliotų darbų. Šios dienos – puikus laikas ir romantiškiems patyrimams, draugystės bei meilės jausmų kūrimui bei plėtrai.

Penktadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, savęs neskubinkite, gilinkitės į situacijas, visa kam skirkite daugiau, nei įprastai, laiko.

O štai savaitgalį, kad ir būnant namuose, kurkite nuotaikingą ir įdomų. Atraskite įdomesnių laisvalaikio leidimo būdų, smagių užsiėmimų su mažaisiais.

Džiugios bei įdomios jums šios savaitės!

Skorpionas

Aktyvių veiksmų savaitė. Jos dienos, Marsui tebekeliaujant Avino ženklu – energingiems jūsų sprendimams ir veiksmams. Tad pasijauskite kaip lenktynėse raitelis ant greito žirgo, – nieko nebelaukdami ryžtingiau keiskite į gera tai, ką išties galite pakeisti. Ypač tam tiktų šios savaitės vidurys. Tai dienos buitinių klausimų sprendimui, materialaus pagrindo kūrimui. O štai penktadienį ir šeštadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, svarbių darbų neplanuokite, skirkite daugiau dėmesio artimiesiems, ypač mažiesiems šeimos nariams. Puoselėkite gražius tarpusavio ryšius.

Sekmadienis puikus saviraiškai, savišvietai, įdomiems vidiniams atradimams. Raskite laiko meditacijai ir jogai.

Nuotaikingos jums šios savaitės!

Šaulys

Savaitė, kai pagrindinį dėmesį reikėtų skirti tarpusavio santykiams. Tai metas, kai kai kam reikėtų santykius perkrauti, tarsi lagaminus, suteikiant jiems naujos energijos bei gyvybės. Tam palanki jau savaitės pradžia.

Savaitės viduryje, artimos Jupiterio ir Saturno pozicijos įtakoje, Marsui tebeviešint Avino ženkle, norėsis imtis kardinalių permainų ir darbuose.

Ketvirtadienis, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu, tiktų informacijos paieškoms, dalykiniams susitikimams, darbo pokalbiams.

Penktadienį, Saulei keliaujant griaunamuoju laipsniu, svarbių darbų neplanuokite. Būkite atidesni kelyje.

Šeštadienis jums – namų pertvarkai, o sekmadienis – jaukumo ir harmonijos kūrimui.

Turiningos jums šios savaitės!

Ožiaragis

Naujų planų kūrimo savaitė. Jos dienomis galite jaustis gyvenime atsivertę naują lapą. Pirmosiomis dienomis, dar artimos Jupiterio ir Saturno pozicijų įtakoje, reikėtų savo veiksmams gerai pasiruošti. Antradienį, Mėnuliui viešint Mergelės ženkle, patartina atkreipti dėmesį ir į smulkmenas, detales. Saulei ir Merkurijui keliaujant jūsų ženklu, trečiadienis ir ketvirtadienis tiktų bendraminčių paieškai, naujų tikslų išsikėlimui, Sausio 8–9–ą Saulei keliaujant griaunamuoju jūsų ženklo laipsniu, naujų žingsnių dar neženkite. Tai – jėgų kaupimo metas.

O štai sekmadienį su šeimos nariais tarkitės, išsikelkite naujus tikslus. Ši diena, Venerai keliaujant jau Ožiaragio ženklu, tiktų bendrų ateities planų kūrimui. Šaunių sumanymų jums šią savaitę!

Vandenis

Pasirinkimų metas. Šios savaitės dienomis tebesitęsianti pandemijos situacija ragins ieškoti naujų išeičių bei nestandartinių sprendimų. Tad jau savaitės pradžioje jūsų lankstumas bei išradingumas bus laiku ir vietoje.

Savaitės vidurys gali pažerti, kaip ledukų, nemažai netikėtumų bei naujienų.

Ketvirtadienį spręsdami iškilusius uždavinius apjunkite jėgas, dalindamiesi idėjomis, rasite geriausius sprendimus. O štai penktadienį, jautresnių Saulės ritmų įtakoje, geriau skirkite buities gerinimo darbams.

Savaitgalį rinkitės mėgstamas veiklas, kūrybingas veiklas, aktyvų poilsį.

Džiugios jums šios savaitės!

Žuvys

Savaitė, kai jums ypač padės ištvermė bei kantrybė. Jau pirmosiomis jos dienomis nors labai norėtųsi savo artimoje aplinkoje ženklesnių gyvenimo pokyčių, tačiau gali tekti apsišarvuoti kantrybe.

Savaitės vidurys palankus ieškantiems įdomių žinių, naujų galimybių. Ketvirtadienis, Mėnuliui keliaujant Svarstyklių ženklu tiktų deryboms, kompromiso paieškai.

O štai penktadienį, Saulei viešint griaunamajame laipsnyje, susilaikykite nuo aštresnių pasisakymų. Šią ir šeštadienio dieną įsiklausykite į išmintingus artimųjų patarimus.

Sekmadienį kurkite nuotaikingą ir įdomų. Su vaikais pažaiskite smagius stalo žaidimus. Pasivaikščiokite su augintiniu. Tegu tai bus puikus metas atokvėpiui.

Šaunių patyrimų jums šią savaitę!