112
Kitas

Jautis

Savaitė prasidės Saturnui ir Jupiteriui susijungus Vandenio ženklo pirmame laipsnyje. Tokia labai reta jų pozicija skatins permąstyti gyvenimo tikslus, iki šiol buvusius planus, ieškoti nestandartinių sprendimų bei išeičių.

Saulei pradėjus kelionę Ožiaragio ženklu, savaitės vidurys ragins prisiminti tikrąsias gyvenimo vertybes. Ketvirtadienį – Kūčių dieną – jūsų žodžiai pasižymės didele jėga, tad rinkitės juos džiugius, teikiančius viltį.

Sulaukus šventų Kalėdų penktadienis ir šeštadienis – dienos džiugiam šeimos bendravimui, smagioms laisvalaikio pramogoms.

O sekmadienį Merkurijui viešint karališkajame laipsnyje – puikus metas kartu kurti ateities planus.

Šviesių minčių jums šią savaitę ir džiugių švenčių!

Avinas

Naujų vilčių savaitė. Jos dienomis lauksime ne tik švenčių, bet ir viltį teikiančių žinių. Jupiterio ir Saturno artimos pozicijos įtakoje galimas planų kitimas, netikėtos situacijos.

Antradienį ir trečiadienį, Mėnuliui keliaujant jūsų ženklu, norėsis ženklių pokyčių.

Saulei perėjus į Ožiaragio ženklą – tinkamas laikas permąstyti savo planus. Dienos džiugins didžiausių metų švenčių laukimu.

Susėdus prie Kūčių stalo dalinkitės ne tik duona, bet ir meile bei gerumu.

Šv. Kalėdų dieną pasidžiaukite su mažaisiais kalėdinėmis dovanėlėmis, smagia švente. Šeštadienis – puiki diena šeimos džiugiam atokvėpiui. O sekmadienį norėsis kurti, gausinti harmoniją šeimoje, kartu pasvajoti, su vaikais pažaisti judrius žaidimus.

Gražių švenčių bei daug gyvenimo džiaugsmo jums šią savaitę!

112
Kitas

Jautis