Jautis yra antrasis iš 12-os Zodiako ženklų: Žiurkės, Jaučio, Tigro, Triušio, Drakono, Gyvatės, Arklio, Ožkos, Beždžionės, Gaidžio, Šuns ir Kiaulės. Metalinio Jaučio metai ateis po Metalinės Žiurkės metų (2020-ųjų) ir prieš Vandeninio Tigro (2022) metus.

Prieš tai Jaučio metai pagal kinų horoskopą buvo 1913, 1925, 1937, 1949, 1961, 1973, 1985, 1997 ir 2009 metais.

2021-ieji bus sėkmingi metai ir itin palankūs tarpusavio santykiams, ar kalbėsime apie draugystę, ar meilę.

Kinų Zodiake Jautis yra sunkiai dirbantis ir metodiškas. 2021-ieji bus tie metai, kai bus atlyginta už sunkų darbą, ir tiems Zodiako ženklams, kurie 2021 metais sulauks finansinės sėkmės, teks nemažai paplušėti.

Jin energija, būdinga Jaučio ženklui, bus gana skausminga. Naujaisiais metais mes pajusime visą savo atsakomybių svorį ir turėsime padvigubinti savo pastangas, kad apskritai kažką užbaigtume.

Kadangi 2021-ieji bus metalo metai – antrą kartą iš eilės, 2021-ųjų spalva bus balta. Be baltos, sėkmingos Jaučio spalvos taip pat bus geltona ir žalia. Tai feng šui spalvos, pritraukiančios gerovę ir sėkmę. Kad padidintumėte tikimybę sulaukti sėkmės, nešiokite metalinius aksesuarus.

2021 metais neturėtų būti daug katastrofiškų įvykių, todėl tai bus palankus metas ekonominiam atsigavimui ir konsolidacijai, ilgalaikėms investicijoms.

Metalinio Jaučio metai taip pat bus puikūs šeimos gyvenimui harmonizuoti. Jei šeimos gyvenimas bus taikus, vadinasi, viską išsprendėte! Kitaip tariant, 2021-ieji bus metai, kai visas problemas teks spręsti disciplinuotai. Akivaizdu, kad tai pareikalaus papildomų pastangų planuojant savo laiką.

Kurių Zodiako ženklų lauks didžiausia sėkmė?

Ar 2021-ieji bus jums sėkmingi? Galbūt jūsų Zodiako ženklas patenka tarp sėkmingiausių 2021-ųjų Zodiako ženklų?

Žiurkė

Žmonėms, gimusiems Žiurkės metais (1936, 1948, 1960, 1972, 1984, 1996 ir 2008 m.), bus labai svarbūs idealai ir asmeniniai santykiai. 2021 metai jiems suteiks ypatingos energijos, o jų optimizmas pasieks aukščiausią piką.

Gyvatė

2021 metai po Gyvatės ženklu gimusiems žmonėms (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001 ir 2013 m.) padės rasti atsakymus į pačius asmeniškiausius ir giliausius klausimus. Jų troškimai išsipildys pačiu tinkamiausiu momentu – tiksliai tada, kai labiausiai reikės. Gyvatės metais gimę žmonės bus patikimi pagalbininkai savo bičiuliams ir įkvėps visus, esančius aplinkui.

Arklys

Arklio metais gimusiems žmonėms (1942, 1954,1966, 1978, 1990, 2002 ir 2014 m.) būsimais Jaučio metais didžiausios reikšmės turės svajonės, siekiai ir asmeniniai santykiai. Šiems žmonėms 2021-ieji atneš ypatingos energijos, ir jie tiesiog trykš idėjomis, kurias norės įgyvendinti praktiškai. Į pagalbą ateis draugai ir artimieji – jie padės įgyvendinti viską, ką suplanavote. Arklio metais gimusiems žmonėms netrūks optimizmo ir pasitikėjimo savimi. Jie taip pat kur kas stipriau tikės kitais žmonėmis, ir tai padės jiems įgyvendinant savo planus.

Beždžionė

Galbūt dabar tuo nepatikėsite, bet 2021-ieji Beždžionės ženklo žmonėms (gimusiems 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004 ir 2016 m) bus labai svarbūs, nes padės surasti atsakymus į pačius svarbiausius klausimus. Jums pavyks pasiekti pusiausvyrą ir rasti geriausią kelią. Kai labiausiai reikės, išsipildys jūsų troškimai. Visus 2021 metus jūsų neapleis pasitikėjimas savimi. Jūs taip pat būsite tikras pagalbos ramstis savo draugams, kuriems suteiksite pačius geriausius patarimus.

Kiaulė

2021 metais pas jus plūs pinigai. Jei norėsite investuoti pinigus į kažką nauja, nedvejokite. Kiaulės metais gimę žmonės mėgsta strateguoti ir kartais pernelyg daug galvoja. Tačiau 2021 metais jūs šalia turėsite Jaučio energiją, kuri gyvenime neša dovanas ir sėkmę.

2021 metų laimingi simboliai

Sėkmingi skaičiai: 7, 9, 12, 21, 34, 42.

Sėkmingos dienos: 5-oji, 9-oji, 17-oji ir 29-oji kiekvieno mėnesio diena pagal kinų kalendorių.

Sėkmingi mėnesiai: III, VII ir IX mėnuo pagal kinų Mėnulio kalendorių.

Sėkmingos spalvos: balta, geltona ir žalia.

Sėkmingos kryptys: vakarai, šiaurės vakarai ir pietvakariai.

Karjera ir pinigai

Naujos karjeros perspektyvos, sėkmė versle, klestėjimas ir gerovė Metalinio Jaučio metais lydės visų Zodiako ženklų atstovus. Už tai derėtų padėkoti kitąmet suintensyvėsiančiai metalo elemento įtakai (šis elementas, beje, buvo aktyvus ir 2020-aisiais – Žiurkės metais).

Taigi, ateinančiais metasi gali atsiverti naujų karjeros galimybių, todėl neleiskite, kad nerimas ir negatyvios mintys trukdytų jomis pasinaudoti.

Jaučio metais gimę žmonės – paprastai stiprios, nepriklausomos asmenybės. Tiesa, užsispyrimas, nenoras eiti į kompromisus, jiems taip pat būdingas.

Tam tikrų problemų visų metų laikotarpiu gali iškilti beveik visiems kinų horoskope minimiems ženklams, tačiau tų, kurie pademonstruos lankstumą ir pasirengimą bet kokiems iššūkiams, greičiausiai laukia sėkmė.

Drakono metais gimę žmonės 2021-aisiais veikiausiai džiaugsis solidžiomis pajamomis, pakilusiu pelningumu, jei tik pasinaudos tam tikromis galimybėmis, kurių neabejotinai atsiras. Vis dėlto jiems rekomenduojama neprarasti budrumo ir elgtis apdairiai, kitaip situacija gali tapti nekontroliuojama.

Daugelis Tigro ir Triušio metais gimusių žmonių sugebės išsikovoti finansinę nepriklausomybę, atradę naujų pajamų šaltinių. Bus ir tokių, kuriems pinigai tarsi nukris iš dangaus.

Gimusiuosius Ožkos metais ir toliau lankys naujos idėjos, kaip greitai užsidirbti ir organizuoti nuosavos įmonės veiklą. Užsibrėžti tikslai greičiausiai bus įgyvendinti.

Meilė

Meilės požiūriu ateinantys metai turėtų būti tiesiog fantastiški. Jeigu ketinate sukurti šeimą su jau turimu partneriu, žinokite, kad 2021-ieji idealiai tam tinka, nes visos Metalinio Jaučio metais sudarytos santuokos bus tvirtos ir ilgalaikės.

Jei vis dar vienišaujate, iš anksto nusiteikite pažinčiai su savo išrinktuoju ar išrinktąja. Tiesa, į aistrų ir emocijų verpetą pakliuvusioms Beždžionėms dėl įgimto impulsyvumo ir polinkio į išdaigas gali nepavykti pasirinkti tokio partnerio, su kuriuo būtų įmanomi ilgalaikiai santykiai.

Kad ir kaip būtų, astrologai pataria kitąmet nusiteikti romantiškai, labiau atsiduoti santykiams, rodyti daugiau dėmesio partneriui (-ei), domėtis jo (jos) poreikiais. Atminkite, kad vienui vienas malonus gestas ar meilus žodis kartais daro stebuklus.

Ožkos metais gimę žmonės turėtų užgniaužti savyje norą leisti pernelyg dideles pinigų sumas, kad tik išpildytų mylimojo norus. Vargu ar materialiniai dalykai atneš harmoniją ir darną. Svarbiausia 2021-aisiais jų laukianti pamoka gali būti susijusi su įsitikinimu, kad meilės nenusipirksi.

Sveikata

Tigrams ir Beždžionėms rimtų sveikatos bėdų kitąmet nenusimato, o menki peršalimai ir sunegalavimai turėtų praeiti be didelių pasekmių, beveik nepastebėti. Negana to, gali išnykti arba gerokai sumažėti net ir lig šiol turėtos sveikatos problemos.

Drakonai dėl jiems būdingo polinkio nerimauti kartkartėmis gali pasijusti išsekę. Tokia būklė gali baigtis kokia nors sveikatos problema, todėl patariama būti atsargiems. Šio ženklo atstovai turi atminti, kad viršvalandžiai ir bemiegės naktys gali būti pagrindinės kokių nors ligų priežastys.

Jaučio metais gimę žymūs žmonės: Napoleonas Bonaparte‘as (g. 1769 m.), Adolfas Hitleris (g. 1889 m.), Waltas Disney‘us (g. 1901 m.), Margaret Thatcher (g. 1925 m.), Barackas Obama (g. 1961 m.), Saddamas Husseinas (g. 1937 m.), Geraldas Fordas (g. 1913 m.), Charlie Chaplinas (g. 1889 m.), aktoriai George‘as Clooney, Richardas Gere‘as ir Dustinas Hoffmanas, dailininkas Vincentas Van Goghas; princesė Diana; buvęs Jungtinių Valstijų prezidentas Richardas Nixonas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)