Neapsikraukite per dideliu darbų krūviu. Šią dieną būkite atsargesni kelyje, nerizikuokite finansais. Ši diena jums tiktų senų nenaudojamų daiktų atsisakymui tiek darbe, tiek ir namuose. O taip pat permąstykite, ką norėtumėte savo gyvenime pakeisti, ko jums trukdančio judėti į priekį atsisakyti.

Dalinis Mėnulio užtemimas vyks nuo 9 val. 32 min. iki 13 val. 54 min., jam keliaujant Dvynių ženklu. Ir nors Lietuvoje matomas nebus, tačiau, būdami jautresni, galite jausti tam tikrą jo poveikį. Galima nuotaikų ir emocijų kaita, galite jaustis labiau suvaržyti, apriboti situacijų, galite į aplinką reaguoti jautriau nei įprastai.

Svarbu būtų nepervargti. Šią dieną gautas žinias kruopščiau tikrinkite, neskubėkite spręsti – ne viskas gali būti taip, kaip iš pirmo žvilgsnio atrodys. O taip pat reikėtų atsisakyti nepasitikėjimo savo jėgomis, įveikti ateities baimes, nerimo, liūdnesnes mintis. Vietoj jų rinkitės šviesias ateities viltis.

Vėliau vakare į Avino ženklo karališkąjį laipsnį įžengs Marsas. Skirkite laiko sportui, sveikatos stiprinimui. Dėmesingi ir švelnūs būkite tiems, kuriuos mylite, ypač mažiesiems šeimos nariams.

Sėkmingas ženklas: išgirsti linksmą žinią.
Nepalankus ženklas: konfliktas.
Sėkmingos spalvos: raudona, geltona, oranžinė.
Sėkmę pritraukiantys mineralai: rubinas, citrinas, karneolis.
Dienos sėkmingi skaičiai: 2, 3.
Stiprios energijos: Mėnulio, Marso.
.

Geros dienos jums linki astrologė Lolita Žukienė.