Jautis

Likimas žada jiems harmoniją ir dvasios ramybę, kurios žmonėms taip dažnai stinga. Vos šio Zodiako ženklo atstovai supras, kad gyvenimas rimsta, tvarkosi, problemos išsisprendžia, jie ims mėgautis džiugiomis akimirkomis. Tik aiškiai įsisąmonindami, kas vyksta, jie atras tikrąją laimę.

Liūtas

Metų pradžia liūtams nebuvo itin sėkminga. Nestabili finansinė padėtis paskatino juos persvarstyti savo požiūrį į įprastus dalykus. Vis tik metams baigiantis likimas jų pasigailės, taigi garantuotas materialiosios gyvenimo pusės pagerėjimas ir kilimas karjeros laiptais. Visos pastangos atsipirks, o nuopelnai bus įvertinti ir dosniai atlyginti.

Svarstyklės

Praktiškai visus metus Svarstyklės juto skausmingą kažko geresnio, neįprasto troškimą. Už mokėjimą laukti žvaigždės dosniai jas apdovanos. Šių nenuoramų tikrai laukia naujas darbas. Nieko stebėtino – naujoje vietoje jiems daug šansų sutikti savo antrąją pusę. Ką gi – pasirodo, vienu metu gali išsipildyti ir dvi svajonės.

Šaulys

Šiems optimistams iš prigimties nėra kada nuobodžiauti, todėl pirma metų pusė jų nė trupučio nenuvylė. Ir vis tik jie gali tikėtis likimo dosnumo. Iki visiškos laimės Šauliams trūksta įkvėpimo ir naujų objektų savirealizacijai. O įgimtos energijos jiems pakaks ir seniausioms, slapčiausioms svajonėms įgyvendinti.

Ožiaragis

Nuo pat metų pradžios ant šių darbščių žmonių sukrito daugybė užduočių, sunkumų. Jiems vertėtų žinoti, kad panašių sunkų laikotarpį išgyveno daugelis. Siekdamos išvaduoti Ožiaragius iš rutinos žvaigždės nutarė pateikti jiems dovaną – naują pažintį ir meilę. Tik nuo jų pačių priklausys, kokiu spartumu vystysis nauji santykiai.

Žuvys

Šio Zodiako ženklo atstovai nuolat gyvena iliuzijų pasaulyje, todėl dažnai nepastebi, kas vyksta jiems po nosimi. Nuo metų pradžios jie patyrė daug nusivylimų, bet galiausiai sunkumus bus galima ilgam pamiršti. Metams baigiantis nusiteikite įdomioms pažintims, įkvepiančioms kelionėms.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)