Apgautas Avinas

Avinams labai sunku paminti savo išdidumą, neištikimybė jiems prilygtų jų orumo sutrypimui. Vos apie ją sužinoję šio Zodiako ženklo atstovai ima kurti keršto planus, pasidaro smulkmeniški ir sukelia aplink save chaosą.

Apgautas Liūtas

Sužinojęs apie neištikimybę, Liūtas iš karto ima krautis daiktus, nes ketina visam laikui palikti jį išdavusį žmogų. Liūto žodžiai ir elgesys bus negailestingi, tiesa, tai, kas vyks tarp jo ir buvusios meilės, pašalinių ausų ir akių nepasieks.

Šie žmonės nemėgsta kalbėti apie savo asmenines problemas, todėl elgsis ganėtinai ramiai, kad aplinkiniai nieko nesuprastų, bet užtektinai triukšmingai, kad tas, kas turi sužinoti, viską suprastų.

Apgautas Skorpionas

Jei buvote neištikimi Skorpionui, geriau iš karto prisipažinkite, nes jei jis sužinos apie tai iš ko nors kito, jūsų laukia išskirtinai nemalonus gyvenimo laikotarpis.

Apgautas Šaulys

Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės stengiasi kontroliuoti viską, kas vyksta jų gyvenime, o sužinoję, kad kažkas klostosi ne pagal jų planą, praranda blaivų protą.

Neištikimybė – viena iš situacijų, kai Šauliai tiesiog netenka proto iš įtūžio, jos jie niekada neatleidžia.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)