Avinas

Avinams žinoma, kas yra sėkmė. Visata pasirinko juos savo atstovais, todėl nepamiršta nuolat palepinti juos sėkmingomis galimybėmis ir puikiomis permainomis. Šio Zodiako ženklo atstovai apdovanoti puikia intuicija, nujaučia nemalonumus, todėl praktiškai niekada nepralaimi, o jei taip nutinka, Visata suskumba ginti savo favoritų. Jei Avinams kažkas nutinka, šalia visada atsiranda pažįstamų ar nepažįstamų žmonių, kurie ištraukia juos iš bėdų.

Dvyniai

Dvyniai – azartiški, atviri, labai įvairiapusiai žmonės. Jie nuolat ieško, nelaiko gyvenimo sunkumų neišvengiamybe. Vis tik jų pasiekimai – ne atkaklaus darbo, o Visatos palaikymo rezultatas. Nepasakytum, kad Dvyniai nesistengia pagerinti savo gyvenimo, tiesiog jų likimai keičiasi, nepriklausomai nuo jų pačių. Po šiuo Zodiako ženklu gimę žmonės mano, kad mąsto pozityviai ir kad jų intuicija padeda atrasti puikių galimybių, tačiau astrologai įžvelgia Visatos paramą.

Liūtas

Liūtai – impulsyvaus charakterio, todėl dažnai įsivelia į nemalonumus, ryžtasi pavojingoms avantiūroms, bet visada išlipa sausi iš vandens. Taip yra dėl išskirtinės Visatos globos, ji apdovanojo Liūtus meistrišku gebėjimu bet kokią situaciją pasukti savo naudai, todėl jie drąsiai eina į sėkmę, visada įgyvendina užsibrėžtus tikslus, įdėdami minimaliai pastangų. Kartais Liūtams tiesiog neįtikėtinai sekasi – jiems atitenka puikus darbas, jie susipažįsta su reikiamais žmonėmis, be praradimų išgyvena karminius išbandymus.

Mergelė

Mergelės turi unikalų sugebėjimą – visada atsiranda reikiamu laiku reikiamoje vietoje. Jos nuo gimimo apdovanotos įžvalgumu, kuris kartu su Visatos apsauga yra neįveikiama jėga. Tiesa, Mergelės retai pastebi aukštesniųjų jėgų įsikišimą, todėl palaikymo sulaukia tik sunkiausiomis akimirkomis. Galbūt jų nepavadinsi likimo lepūnėlėmis, kita vertus, jei aplink vyksta kažkas radikalaus ir su tuo susijusios masės žmonių, būtent Mergelės patiria mažiausių nuostolių.

Šaulys

Visata pasirinko Šaulius, kad per juos transliuotų pavojau signalus. Įgimtas talentas ima reikštis reikiamu metu, nors to niekas nesitiki. Šauliai vaidina lemtingą rolę kitų žmonių gyvenimuose, nors kartais jų veiksmai lieka nepastebėti. Jie jaučia pavojų ir geba koreguoti kitų likimus. Lengvai tvarko ir savo gyvenimą. Jiems pakanka tik pasiųsti užklausą į visatą ir konkrečiai įvardinti savo prašymą. Galbūt todėl Šauliai išsiskiria optimizmu – juk kad ir kliūčių, Visata išves juos tiesiausiu keliu į sėkmę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)