Vieni ryžtasi pakeisti darbą – pareigas ar net veiklos sritį, kiti – gyvenamąją vietą, treti – sukuria šeimą ar, atvirkščiai – išsiskiria, rašoma portale esotericblog.ru.

Neretai būtent praėjus vasarai, po atostogų, tada, kai atsiranda laiko stabtelėti ir pagalvoti apie savo gyvenimą, žmonės sugeba pažvelgti į pasaulį kitomis akimis. Dažnas savęs paklausia, ar iš tiesų užsiima tuo, kuo nori, ar iš tiesų yra patenkintas tuo, kaip gyvena.

Kitu laiku, kai įsuka darbų verpetas, žmonės tokių klausimų sau neužduoda, o juo labiau, neieško į juos atsakymų. Tačiau per atostogas gyvenimo tempas sulėtėja, aplinka nurimsta ir susidaro sąlygos apmąstymams apie savo darbą, bičiulius ir artimuosius.

Štai kodėl rudenį daugelis pasitinka turėdami grandiozinių planų. Ne retas imasi juos įgyvendinti. Deja, ne kiekvieną lydi sėkmė: kai kuriems taip ir nepavyksta išjudėti iš vietos.

Vis dėlto 5 Zodiako ženklų atstovų šį rudenį neabejotinai laukia permainos, be to, kaip tikina astrologas Pavelas Globa, ne bet kokios, o kardinalios.

Pirmiausia, akivaizdiems pokyčiams, ypač asmeninio gyvenimo srityje, turėtų nusiteikti Svarstyklės.

Pasak astrologo, šio ženklo atstovai pagaliau sugebės pereiti į visiškai naują santykių etapą. Tai gali būti bendro gyvenimo su partneriu pradžia, o galbūt net vestuvės. Kad ir kaip būtų, Svarstyklių gyvenimas netrukus pasikeis.

Panašūs dalykai laukia ir Dvynių, tik ne asmeninėje, o dalykinėje srityje.

Šio ženklo atstovai jau seniai svajoja ištrūkti iš vergavimo darbdaviui ir leistis į savarankišką plaukiojimą. Ir tai nekeista: juk Dvyniai – apdovanoti talentu ir dievina laisvę, jiems sunku laikytis griežto grafiko ir paklusti sistemai, juos domina kūryba.

Kaip tik šį rudenį likimas ir atseikės Dvyniams laisvės gurkšnį. Svarbu tiktai nepražiopsoti palankios progos.

Darbščiosioms Mergelėms P. Globa rudenį prognozuoja paaukštinimą darbe ir žada, kad viskas klosis kuo puikiausiai, todėl nėra jokio pagrindo bijoti su naujomis pareigomis pečius užgulsiančios atsakomybės.

Mergelės, kaip žinia, ne itin mėgsta išsišokti: dažniausiai tiesiog dirba savo darbą ir stengiasi viską atlikti kokybiškai. Vis dėlto atsisakyti nusimatančio paaukštinimo nederėtų, nes tai – nuostabi proga atnešti dar daugiau naudos ir įmonei, ir sau.

Grandiozinėms permainoms gali ruoštis ir Avino ženklo atstovai. Priimti sprendimus ir veikti šie žmonės yra pratę greitai. Sėdėti vietoje ir laukti – ne jų būdui. Laimė, nieko panašaus šį rudenį tikrai neteks daryti. Atvirkščiai, impulsyvumas tik pagelbės.

Daugeliui Avino ženklo atstovų pasitaikys proga pasidarbuoti prie sudėtingo, bet ypač įdomaus projekto, kurį įgyvendinus lauks ne tik finansinė nauda, bet ir galimybė pereiti į aukštesnes pareigas.

Permainos į gera laukia net tų Avinų, kurie ir šiaip patenkinti gyvenimu, jau ilgą laiką dirba mėgstamą darbą ir yra prie jo labai pripratę. Šie žmonės turi patikėti, kad gali būti dar geriau, jei tiktai nepabūgs šiek tiek didesnės atsakomybės.

Kardinalūs, tik, deja, anaiptol ne džiaugsmingi, pokyčiai asmeniniame gyvenime nusimato Vandeniams.

Jie, kaip ir Dvyniai, ypač vertina laisvę. Kartais dėl jos netgi draugų ar artimųjų gali atsižadėti. Dar Vandeniams būdingas didelis entuziazmas, jei tenka užsiimti tuo, kas iš tiesų patinka. Būtent šios dvi savybės gali iškrėsti Vandeniams piktą pokštą.

Rudenį gali nutikti taip, kad partneris (-ė) iškels Vandeniams ultimatumą ar netgi pagrasins skyrybomis. Kodėl gi tai tikėtina? Ogi todėl, kad Vandeniai pernelyg daug laiko skiria darbui ir pernelyg mažai – šeimai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)