Šio Zodiako ženklo atstoves astrologai lygina su mitiniais kentaurais – jos kupinos gyvenimo džiaugsmo, minkšto būdo, entuziastingai priima naujoves ir visada grįžta į savo namų židinį. Ugnies stichija apdovanojo jas aistringumu, švelnumu, pavydėtinu energingumu ir dėmesingumu partnerio jausmams – būtent dėl šių savybių Šaulės gali sukurti tvirtus, pagarba ir rūpestingumu grįstus santykius. Su jomis nebūna nuobodu – dažniausiai tai intelektualios moterys su puikiu humoro jausmu, kurios visą gyvenimą mokosi. Jos lengvai įsimena naujus dalykus, nekantriai nori pademonstruoti žinias, todėl neretai gyvenimas darosi panašus į rungtynes. Jos dažnai apsvarsto kiekvieną situaciją ir gana jaunos tampa išmintingomis moterimis.

Santykiai su Šaulio ženklo moterimi – idilė. Jei vis dar abejojate, štai 8 neginčijami jų išskirtinumo įrodymai:

1. Patikimiausias palaikymas

Po šiuo Zodiako ženklu gimusi moteris gali apversti aukštyn kojomis praktiškai viską, su ja bet kokia problema taps išsprendžiama. Ji, kaip niekas kitas, moka įkvėpti ir grąžinti tikėjimą savo jėgomis.

2. Ideali partnerė

Šaulės žaismingos, bet tuo pačiu turi unikalią vidinę pusiausvyrą. Jos puikiai moka išklausyti, klausyti, yra darbščios, protingos ir optimistės.

3. Su ja galima būti savimi

Šių Zodiako ženklo atstovių nereikia stengtis sužavėti, nereikia stengtis padaryti joms įspūdį – jos priima savo partnerį tokiu, koks jis yra, nesistengia jo perdaryti.

4. Nė dienos be romantikos

Šaulės nepraleis progos priminti, kad esate mylimi, jos moka tai padaryti labai natūraliai ir gražiai. Jos saugo visus prisiminimus, moka sukurti gausybę mielų akimirkų.

5. Tik pirmyn

Šios moterys nuolat juda, nusiteikite – gyvenimas bus kupinas staigmenų ir nuotykių. Jos visada pakiliai nusiteikusios, net kai jos ilsisi, atrodo, kad jų vidus dainuoja.

6. Nuotaikos generatorius

Puikus humoro jausmas praskaidrins net niūriausią dieną.

7. Žavėjimasis savo partneriu

Šaulio ženklo moterys nepastebi mylimo žmogaus trūkumų ar tiesiog nekreipia į juos dėmesio, jos visada išliks ištikimiausiu draugu, šalininku.

8. Visą gyvenimą truksianti meilė

Jeigu šios ugningos moterys pamilsta, 100 proc. – visam gyvenimui. Jos ištikimos, palaikančios, nebijo jokių sunkumų, su kuriais gali tekti susidurti.

Jei jums pasisekė tapti Šaulės moters išrinktuoju, saugokite šią moterį, nes joks kitas Zodiako ženklas nepadarys gyvenimo turiningesnio, įdomesnio. Šaulės – vienos iš nedaugelio žmonių, kurios investuoja į santykius kur kas daugiau, nei tikisi iš jų gauti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (38)