Neįtikėtina, kaip skirtingai viena ir ta pati moteris gali atrodyti skirtingiems žmonėms. Kai kurios moterys turi bendrų bruožų, tačiau yra išties ypatingų dailiosios lyties atstovių.

Žavi moteris – unikali visose srityse. Ji svajinga, bet tvirtai laikosi savo pozicijos. Kai jai kažkas ypač svarbu, ji sugeba rasti būdą, kaip pasiekti savo tikslą, ir jėgų, kaip pakeisti pasaulį aplink save.

Moteris, kuri gimė po šiuo Zodiako ženklu, tikra princesė.
Ji neliks vienoje vietoje visą gyvenimą, ši moteris yra nuolatiniame judėjime, ji nuolat siekia tobulėti. Ši moteris mėgsta keliauti ir sugeba sukurti namus kiekvienoje vietoje, kur jauku jos sielai.

Tikra meilė – ne tušti žodžiai jos gyvenime. Jai išties svarbus tik tas vienintelis, o visi kiti – tik jo šešėliai. Ji ištikima ir sąžininga, ir tiksliai žino, kaip gauti tai, ko nori.

Ši moteris kaip bet kuri romantiška persona mėgsta, kai mylimasis ją nustebina staigmenomis. Ji atvira naujovėms ir nebijo nuotykių.

Tokia moteris iš prigimties žavi ir jai net nereikia makiažo, nes ji iš prigimties yra lyg deivė ir švyti iš vidaus.

Taigi, po Vandenio ženklu gimusi moteris yra tikra kiekvieno vyro svajonė!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)