Kartais likimo posūkiai būna tokie netikėti, kad pasijuntame taip, lyg būtume stačia galva įmesti į susiklosčiusių aplinkybių verpetą. Labai gerai, jei tas verpetas aptaško vien švariais, baltais purslas. Deja, nutinka ir kitaip.

Tačiau nenuogąstaukite – toliau kalbėsime tik apie gera. Astrologai įsitikinę, kad birželiui artėjant prie pabaigos trijų Zodiako ženklų atstovų laukia itin puikios permainos. Akistata su jomis, esą, bus tokia netikėta, kad akimirką taps visiškai neaišku, kas laukia ateity.

Taigi, pakitusi realybė primins labirintą veidrodinėmis sienomis, tačiau iš jo išeiti tikrai pavyks, be to, ne šiaip kur, o į daug nuostabesnį pasaulį, kuriame viskas klosis kuo puikiausiai.

Kas gi tie laimingieji, kuriems teigiamos permainos jau ne už kalnų? Pirmiausia likimas taps palankus trijų Zodiako ženklų atstovams.

Skorpionai. Jūsų gyvenimo vektorius gali kardinaliai pakeisti kryptį. Pirmiausia, tai pasakytina apie dalykinių reikalų sritį. Čia gali atsiverti nauji horizontai ir puikius rezultatus žadančios galimybės.
Birželiui einant į pabaigą darbe neliks jokių neišspręstų problemų, na, o sėkmingi sandoriai ir genealūs sprendimai leis pasidžiaugti solidžiu atlygiu.

Suma banko sąskaitoje augs taip sparčiai, kad neužilgo sukauptus pinigus galėsite skirti didžiausios savo svajonės įgyvendinimui ir gyvenimas ims panėšėti į tikrą pasaką.

Vėžiai. Šio Zodiako ženklo atstovams taip pat parengtos didžiosios permainos, tik jos – debesų dengiamuose toliuose, todėl iš pradžių viskas gali atrodyti painu ir paslaptinga.

Vis dėlto tai, kas laukia, bus visiškai atsieta nuo liūdnos ir skausmingos praeities. Likimo kreivei staiga pasisukus, jus aplankys kone begalinė laimė. Jūs nieko neprarasite, blogiau tikrai nebus, o šansų, kad pasiseks, turėsite daugiau nei reikia.

Svarstyklės. Birželio pabaigoje permainų vėjai praūš ir pro jūsų kiemą – jūsų taip pat laukia siurprizai ir likimo staigmenos.

Iš pradžių gali pasirodyti, kad klostosi net taip, kaip reikia, tarytum būtų sugedęs koks nors gyvenimą į priekį varantis mechanizmas. Vis dėlto tai – tik iliuzija, kadangi iš tiesų jūs gausite unikalų šansą pradėti naują gyvenimą, jei tik sutiksite šį tą paaukoti.

Auka, laimei, bus visai menkutė – patirsite tik minimalų diskomfortą, užtat tuoj pat po to viskas pakryps tiktai į gera.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)