Dvyniai + Šaulys

Šie ženklai tarsi nesąmoningai moka bendrauti. Dvyniai puikiai randa bendrą kalbą su Šaulio ženklo žmonėmis. Kad užmegztų ryšį, jiems nereikia net žodžių. Šių ženklų atstovai jaučia vienas kitą gerokai aukštesniame lygyje. Ir nors su kitais ženklais gali susiklostyti sudėtingi santykiai, vienas kitam jie tinka idealiai. Dvyniai ir Šauliai yra labai optimistiški ir negali pakęsti paniurėlių.

Vėžys + Skorpionas

Tai puikiai tarpusavyje derantys Zodiako ženklai. Jie neįtikėtinai gerai jaučia vienas kitą. Be to, tiek Vėžys, tiek Skorpionas puoselėja vienodas vertybes. Jie įsimyli tik vieną žmogų ir būna linkę tik į rimtus santykius. Nei Skorpiono, nei Vėžio atstovai neieško nuotykių vienai nakčiai. Tai labai ištikimi ir romantiški ženklai. Nepaisant to, kad santykių pradžioje šių ženklų atstovams gali iškilti šiek tiek keblumų, vėliau iš jų susiformuoja puiki pora.

Liūtas + Mergelė

Atrodo, kad Liūtas ir Mergelė yra dvi priešingybės, neturinčios jokių šansų sutarti. Tačiau yra visai kitaip. Nors iš pradžių jiems gali būti sunku rasti kompromisą, greitai viskas pasikeičia. Tiesa, sunkumų šio ženklo atstovams gali kilti buityje, tačiau kitose srityse jie sutaria puikiai. Mergelės visuomet žavisi Liūtais, o Liūtai žavisi Mergelėmis. Vienas kitame jie įžvelgia beveik idealius partnerius. Taigi šių ženklų poros būna tvirtos. Maža to, šių ženklų partneriai gali tapti gerais draugais.

Ožiaragis + Žuvys

Ožiaragiai iš prigimties būna linkę mylėti tik vieną žmogų ir dievina namų jaukumą. Žuvys savo ruožtu taip pat mėgsta leisti laiką su jų širdžiai artimais žmonėmis. Žuvys ramiai ištveria Ožiaragių uždarumą ir niekada jų nespaudžia. Ožiaragiams labai tinka tokia draugija. Taigi šių ženklų sąjungos būna tikrai patvarios.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (20)