1. Avinas (kovo 21 – balandžio 20)

Avinai – tikri maištininkai, jie visur ir visada kovos už savo idealus. Jie pernelyg save vertina, kad leistų kam nors jiems grasinti ar primesti savo valią.

Bet Avinas – didvyris, todėl niekada nekenks žmonėms. Jūs niekada nesusidursite su šio Zodiako ženklo atstovo užsispyrimu, žiaurumu vien todėl, kad jis bus prastai nusiteikęs. Tačiau jums stipriai nepasiseks, jei bent žodžiu įžeisite juos ar jų mylimus žmones.

2. Ožiaragis (gruodžio 22–sausio 20)

Ožiaragiai visada laiko padorumo normų, be to, šitaip elgiasi dėl savęs. Jie puikiai suvokia, kad mažai kas iš žmonių sugeba išklausyti tiesiai į veidą rėžiamą tiesą. Štai todėl Ožiaragiai būna santūrūs, išlaiko atstumą.

Išorinis abejingumas padeda šio Zodiako ženklo žmonėms atsiriboti nuo tų, kurie dėl vienos ar kitos priežasties siekia sumenkinti jų savivertę. Jei nepavyksta nubaidyti piktavalių, Ožiaragis atsidūsta ir imasi veikti. Tada geriau laikytis nuo jo toliau.

3. Jautis (balandžio 21–gegužės 21)

Mažai kas įtartų, kad švelnus, geraširdis Jautis turi nepalenkiamą valią. Vis tik neverta spręsti apie knygą iš viršelio.

Jaučiai tiesiog įsiunta, jei kas nors kėsinasi į tai, ką jie myli ar mėgsta. Pamėginkite atimti iš šio Zodiako ženklo atstovo tai, kas jam teisėtai priklauso. Akimirksniu išvysite prie save patį tikriausią jautį.

4. Vandenis (sausio 21–vasario 19)

Vandenių elgesys šiek tiek panašus į Ožiaragių abejingumą ir atsitolinimą. Bet tai išryškėja tik tada, kai šio Zodiako ženklo atstovams atrodo, kad jų nevertina.

Tai nereiškia, kad Vandeniams nereikia draugų. Veikiau jie bijo, kad kai kurie žmonės gali padaryti klaidingų išvadų, kol nepažins jų giliau.

Štai kodėl pažinties pradžioje Vandenis gali būti jums griežtas ir reiklus. Bet kuo artimiau jį pažinsite, tuo draugiškesnis ir atviresnis jis darysis.

5. Mergelė (rugpjūčio 24–rugsėjo 23)

Įsidėmėkite – jei Mergelė kažką sugalvojo, vadinasi, taip ir bus. Šio Zodiako ženklo atstovai nenurims, kol viskas aplink nebus idealu. Jums teks nuolat priešintis Mergelės bandymams padaryti iš jūsų tobulybę.

Meilės ir draugystės srityse Mergelės labiausiai vertina ištikimybę. Tik suvokia ją savitai. Norite ilgai ir laimingai gyventi su Mergele? Tada atsiminkite: „Žingsnis į kairę, žingsnis į dešinę – šūvis.“ Su tuo kovoti beprasmiška.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)